Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Arbitrii din România nu au pauză: "Analizăm împreună meciuri, apoi se pregătesc separat pentru a-şi păstra tonusul muscular!"

EXCLUSIV Arbitrii din România nu au pauză: "Analizăm împreună meciuri, apoi se pregătesc separat pentru a-şi păstra tonusul muscular!"

Superliga

Comentarii

Pe fondul crizei Covid-19, cavalerii fluierului din România continuă să se pregătească intens. A confirmat-o Alexandru Deaconu la Telekom Sport.

Vicepreşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA), Alexandru Deaconu, a fost invitat la Telekom Sport şi a vorbit despre ceea ce fac arbitrii din România în această perioadă în care competiţiile interne sunt întrerupte.

"Suntem în contact cu toţi arbitrii din Liga 1 şi cu observatorii din Liga 1. Clipuri pe care le analizează şi pe care ei trebuie să le interpreteze. Au fost meciuri propuse spre analiză, asupra cărora fiecare arbitru a venit cu propriile opinii. E vorba de meciuri diferite, care nu au fost văzute până acum, pentru că celelalte sunt deja analizate şi discutate. Mergem mult pe meciuri internaţionale, pentru interţări. Sunt partide alese de Kyros Vassaras" a explicat Deaconu, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

"Evident, ne-am dorit să aflăm dacă toţi sunt sănătoşi, am vrut să vedem ce probleme au şi dacă putem să-i ajutăm. Suntem în legătură permanentă cu ei. Din punct de vedere fizic, în funcţie de condiţiile pe care le are fiecare acasă, ei sunt liberi să se menţină în formă, să-şi păstreze tonusul muscular. Au primit nişte exerciţii pe care trebuie să le facă" a mai completat Deaconu, în cadrul emisiunii Sport Report, de la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: alexandru deaconu 

viewscnt
Articole similare