Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Are 3 titluri cu FCSB, dar a luat-o din nou de jos. Cu cine a semnat Paul Pârvulescu: ”Nimic nu este pierdut”

EXCLUSIV | Are 3 titluri cu FCSB, dar a luat-o din nou de jos. Cu cine a semnat Paul Pârvulescu: ”Nimic nu este pierdut”

Liga 2

Comentarii

Paul Pârvulescu încearcă să-şi regăsească forma care în ianuarie 2012 la propulsat la FCSB şi a acceptat acum să joace în Liga a 2-a, la Academica Clinceni. Jucătorul în vârstă de 30 de ani speră acum că va reuşi promovarea în Liga 1.

Pârvulescu s-a afirmat la Gaz Metan, echipă la care a crescut şi în ianuarie 2012 a fost transferat de FCSB, un schimbul a un milion de euro, după o luptă strânsă cu Dinamo. Acea perioadă a fost cea mai bună din cariera sa. Ulterior, n-a reuşit să se impună la FCSB şi a tot fost împrumutat la echipe precum Viitorul, Voluntari sau ASA Târgu Mureş.

În vara lui 2016 a fost lăsat să plece liber de contract şi a semnat cu austriecii de la St. Polten, unde a avut o perioadă bună, care l-a ajutat să prindă un contract în Polonia, la Wisla Plock. Din păcate, aici a avut parte de mai multe probleme medicale, care l-au împiedicat să-şi demonstreze calităţile.

În urmă cu un an a revenit la echipa la care s-a format, Gaz Metan, însă n-a reuşit să se ridice la nivelul aşteptărilor şi în vară a semnat cu Poli Iaşi. Nici aici n-a impresionat, iar în această iarnă a devenit din nou liber de contract. Acum, la 30 de ani, încearcă să-şi revitalizeze cariera la Academica Clinceni, echipă care este pe locul secund în Liga a 2-a, la un punct în spatele liderului Snagov:



”(n.r. E un nou început pentru tine aici?) Tot zic asta de vreo 3 ani de zile. Mă bucur că am venit acasă, că eu consider că sunt ca şi acasă aici. Până acum 2 ani a fost un drum cu bune şi cu rele. A fost perioada din Austria foarte bună, apoi a urmat transferul în Poloniam, unde din păcate pentru mine, antrenorul care m-a dorit la echipă a fost schimbat după 10 zile.

Am jucat totuşi primele etape, a urmat o perioadă grea, cu accidentări, operaţii şi mi-a fost destul de greu să revin. Dar nimic nu este pierdut. Îmi doresc în primul rând să fiu sănătos şi poate la vară să mă întorc în prima ligă cu această echipă.

(n.r. Pe cât timp ai semnat?) Deocamdată până la vară, dar o să vedem de la vară, depinde de ce se va întâmpla. (n.r. Dacă se va promova vei rămâne?) Da. Poate şi dacă nu se va promova, dar o să vedem.

(n.r. Ai mai avut discuţii cu echipe de LIga 1?) Am mai avut discuţii dar am preferat să rămân acasă pentru că alături de familie, de copii că mi-au lipsit în ultimii ani”,
a declarat Pârvulescu pentru Telekom Sport.

3 titluri are Paul Pârvulescu în palmares, toate obţinute cu FCSB.

Afla mai multe despre: paul parvulescuacademica clinceniliga 2fcsb 

viewscnt
Articole similare