Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Are Ionuţ Negoiţă un nou plan cu Dinamo? ”Am văzut documentele, e o chestiune care pe mine mă depăşeşte”

EXCLUSIV | Are Ionuţ Negoiţă un nou plan cu Dinamo? ”Am văzut documentele, e o chestiune care pe mine mă depăşeşte”

Superliga

Comentarii

Florin Prunea este de părere că Ionuţ Negoiţă nu este atât de convins că vrea să vândă clubul, deşi a anunţat de mai multe ori că este gata să lase locul unor investitori mai puternici.

Ionuţ Negoiţă a declarat în mai multe rânduri că este dispus să cedeze pachetul majoritar de acţiuni la Dinamo. Prunea este însă de părere că finanţatorul echipei din Ştefan cel Mare nu este atât de convins de această variantă. Fostul patron spune că a avut acces la contractele pe care le plăteşte Dinamo şi susţine că investiţiile nu sunt deloc mici, semn că are planuri serioase:

”(Se va materializa ideea lui Ionuţ Negoiţă de a vinde clubul?) Eu cred că da. La un momentdat va fi cineva care să deţină pachetul majoritar, pentru că Dinamo e un nume şi un brand. Împreună cu FCSB sunt cele mai importante branduri din ţară şi se va găsi cineva. Dar nu ştiu dacă va vinde. Să vedem. Eu aşa cum ştiu şi din ce investiţii face la Dinamo, am văzut şi documente cu salariile, e o chestiune care pe mine mă depăşeşte. (Adică?) Să vedem dacă va vinde. Deocamdată, nu văd cumpărători interesaţi”, a declarat Florin Prunea pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: ionut negoitadinamo 

viewscnt
Articole similare