Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Are Mutu şanse la FC U Craiova?! "Ar putea reuşi, dar nu cu unul ca Mititelu!”

EXCLUSIV | Are Mutu şanse la FC U Craiova?! "Ar putea reuşi, dar nu cu unul ca Mititelu!”

Superliga

Comentarii

Adrian Mutu este liber de contract, iar Adrian Mititelu l-ar dori la echipa lui.

FC U Craiova a promovat în primul eşalon al fotbalului românesc, iar patronul oltean are planuri mari cu echipa. Mititelu îşi doreşte să se califice din primul an în play-off-ul Ligii 1.

Pentru a reuşi acest lucru, oltenii au nevoie de un antrenor capabil, iar Mutu ar fi preferatul echipei din Bănie. Fostul decar al naţionalei este liber după ce contractul său cu FRF a expirat. Briliantul era selecţioner la naţionala U21. 

Fostul antrenor din Liga 1 şi oficialul de la FC Voluntari, Ioan Andone, consideră că Mutu ar putea să reuşească, dar nu cu un patron ca Mititelu, deoarece finanţatorul de la FC U Craiova nu ar avea răbdarea necesară. 

”Mutu caută o provocare, era o provocare bună pentru el Craiova lui Mititelu. O nou promovată în care trebuie sa-şi pună toate cunoştinţele lui pentru că nu avea decât o experienţa la Voluntari.

Provocare e pentru că a avut antrenori mari. Dacă a invăţat ceva de la ei, poate ar putea reusi, dar nu cu unul ca Mititelu. Asculta ce spun eu. Mititelu nu are răbdare. Omul vrea rapid ce vrea. Are bani, că sunt bani platiţi la zi, o să investească mai mult, acum îţi trebuie omul de aici”, a declarat Ioan Andone pentru Telekomsport.   

 

Afla mai multe despre: adrian mutu 

viewscnt
Articole similare