Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Argentinianul îndrăgostit de România! Telekom Sport a stat de vorbă cu fotbalistul care joacă de ani buni în Liga I

EXCLUSIV | Argentinianul îndrăgostit de România! Telekom Sport a stat de vorbă cu fotbalistul care joacă de ani buni în Liga I
Comentarii

Nicolas Gorobsov a ajuns în această vară la Concordia Chiajna şi se pregăteşte să bifeze cea de-a 100 prezenţă în prima ligă de la noi.

Nicolas Gorobsov este deja un nume binecunoscut în Liga I. Argentinianul de 28 de ani a ajuns prima oară în România în 2011 la Poli Timişoara. Iar de atunci a fost atras de fotbalul românesc. Puţini ştiu însă cum a făcut sud-americanul primii paşi în fotbal.  
 
"Am început de foarte mic, de la patru ani am început să joc. Tatăl meu a fost şi el fotbalist în Argentina, în Chile şi când mergea el la antrenament sau la meci, veneam şi cu el pe teren. El a jucat în Argentina la Quilmes, Racing, apoi în Chile, la Palestino. Era fundaş central, juca pe alt post decât mine" a mărturisit fotbalistul pentru Telekom Sport.
 
Până să ajungă în România, Gorobsov a avut parte de o experienţă deosebită în Italia. A jucat pentru Vicenza şi Torino. 
 
"M-am simţit foarte bine la Vicenza în Serie B, pentru că acolo am făcut junioratul şi am ajuns la prima echipă. Am făcut un sezon foarte bun şi după aceea m-a cumpărat Torino. Acolo m-am simţit fotbalist pentru că galeria lui Torino şi pasiunea celor de acolo sunt mult diferite de ce am întâlnit la Vicenza. Iar aia a fost experienţa cea mai frumoasă" îşi aminteşte Gorobsov. 
 
La Timişoara, Gorobsov a evoluat pentru ambele echipe din oraş. Şi pentru fosta Poli a lui Marian Iancu şi pentru cea apărută după desfiinţarea ei. Perioada ASA Târgu Mureş are însă un loc aparte în inima mijlocaşului. Acolo a câştigat singurul trofeu din fotbalul românesc, Supercupa României, în vara anului 2015.  
 
"Când am ajuns prima dată în Timişoara m-am simţit foarte bine, m-a ajutat şi echipa, pentru mine era o experienţă nouă. La Târgu Mureş a fost şi mai bine pentru că am avut şi rezultate. Am plâns când am pierdut campionatul în ultima etapă", a mai dezvăluit actualul fotbalist al Concordiei. 
 

Afla mai multe despre: gorobsovchiajnatârgu mureştimişoara 

viewscnt
Articole similare