Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Argumentele lui Edi Iordănescu. Antrenorul crede că CFR o poate elimina pe Astana. Cine a fost remarcatul tehnicianului

EXCLUSIV | Argumentele lui Edi Iordănescu. Antrenorul crede că CFR o poate elimina pe Astana. Cine a fost remarcatul tehnicianului
Comentarii

Edward Iordănescu, care a antrenat-o pe CFR Cluj într-o scurtă perioadă, la începutul sezonului trecut, a vorbit, în exclusivitate pentru Telekom Sport, despre înfrângerea campioanei României, 0-1, cu Astana, în turul 1 preliminar din UEFA Champions League.

"Am încredere foarte mare în CFR şi cred că are şanse la calificare. Are jucători de valoare, au un antrenor cu experienţă foarte mare, la nivel internaţional. Mi s-a părut un adversar cu anumite limite. În retur dacă CFR gestionează bine momentele importante de joc poate să întoarcă", a fost prima reacţie a lui Iordănescu în cadrul emisiunii Sport Report. 

Actualul manager de la Gaz Metan Mediaş este de părere că la retur va fi o situaţie în oglindă cu cea de acum, iar acesta va fi cel mai mare avantaj al echipei antrenate de Dan Petrescu: "Terenul sintetic i-a pus în dificultate, Astana va fi foarte mult în avion, va juca pe un teren pe care nu sunt obişnuiţi să joace. Şi ora la care se va disputa jocul este importantă".

Dintre toţi jucătorii români de pe teren, cel de la Astana a fost remarcatul lui Iordănescu. Tehnicianul a declarat despre Dorin Rotariu că a fost cel mai bun jucător de pe teren. 

Afla mai multe despre: edi iordanescucfr cluj 

viewscnt
Articole similare