Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Aşa ar putea arăta primul 11 al României U21 la turneul final | FOTO

EXCLUSIV Aşa ar putea arăta primul 11 al României U21 la turneul final | FOTOgalerie foto

Echipa națională

Comentarii

România s-a calificat a doua oară consecutiv la turneul final al Campionatului European de tineret, după ce a remizat, marţi, la Ploieşti, scor 1-1 (0-0), cu Danemarca, în ultimul meci al grupei a opta a preliminariilor.

România U21 merge din nou la un turneu final, iar Telekom Sport şi www.telekomsport.ro au încercat să aşeze pe hârtie cel mai bun 11 pe care Adrian Mutu l-ar putea alinia la Euro. Aşezaţi în sistemul 4-3-3, tricolorii mici ar putea juca la turneul final în această formulă.

Aflat în studioul emisiunii Sport Report, jurnalistul Emil Grădinescu a analizat două dintre starurile echipei lui Adrian Mutu:

”Să vedem ce se va întâmpla cu Hagi, dacă prinde din nou echipa la Rangers. Man, de asemenea, are partide în care joacă minunat, dar şi meciuri în care parcă e propriul său duşman. Trebuie să se maturizeze, să capete constanţă în evoluţii şi atunci poţi să previzionezi nivelul la care poate ajunge” a mărturisit comentatorul sportiv, în cadrul emisiunii Sport Report, moderată de Silviu Tudor Samuilă.

Turneul final se va desfăşura în Ungaria şi Slovenia, în 2021. La turneul final se califică echipele de pe primul loc în cele nouă grupe şi cele mai bune cinci formaţii de pe locurile 2.

Afla mai multe despre: românia u21 

viewscnt
Articole similare