Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Aşa arată patronul "fantomă" al CFR-ului. Edward Iordănescu l-a identificat în direct pe Nelu Varga

EXCLUSIV | Aşa arată patronul "fantomă" al CFR-ului. Edward Iordănescu l-a identificat în direct pe Nelu Varga

Superliga

Comentarii

Spre deosebire de omologul său de la FCSB, patronul CFR-ului stă departe de camerele televiziunilor. Deşi clujenii sunt campionii României, Nelu Varga evită, de fiecare dată, presa din România, iar informaţiile despre el sunt aproape inexistente.

Deşi a fost demis după doar trei meciuri petrecute pe banca CFR-ului, Edward Iordănescu are în continuare cuvinte de laudă la adresa lui Nelu Varga. Fostul antrenor al clujenilor ni l-a identificat pe patronul din umbră al campioanei României.

"Este o persoană cu principii, o persoană de calitate, dar o persoană care cred că a fost influenţată (n.r. în privinţa demiterii lui Edward Iordănescu). După ce am căzut de acord în privinţa rezilierii, domnul Varga m-a sunat şi m-a rugat să nu mai plec. Să renunţ la acea clauză şi să rămân în continuare" , a declarat Edward Iordănescu pentru Telekom Sport.

"E un om pe care l-a prins microbul foarte tare şi se implică foarte mult în fotbal. Câştigarea campionatului i-a dat foarte mult elan, a investit foarte mult. A luat clubul într-un moment foarte dificil, a trecut peste insolvenţă şi a îndreptat echipa din nou spre performanţă. E adevărat, însă, că toate acestea s-au făcut cu o viziune pe termen scurt. Dacă am ceva să-i reproşez patronului este că s-a lăsat influenţat şi prins prea mult de fenomen" , a continuat Edward Iordănescu.

Afla mai multe despre: edward iordanescucfr clujfcsbnelu vargaliga 1 

viewscnt
Articole similare