Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Aşa arată topul jucătoarelor alături de care a evoluat Narcisa Lecuşanu: "Cristina Neagu este top acum!" | VIDEO

EXCLUSIV Aşa arată topul jucătoarelor alături de care a evoluat Narcisa Lecuşanu: "Cristina Neagu este top acum!" | VIDEO

Handbal

Comentarii

Narcisa Lecuşanu a fost invitata lui Alexandru Săbău la emisiunea Top Interviuri, de la Telekom Sport.

Fosta handbalistă a fost invitată să facă un top al celor mai bune trei handbaliste alături de care a evoluat în cariera sa. Narcisa nu a stat prea mult pe gânduri şi a mărturisit:

"Una dintre handbalistele pe care am admirat-o foarte mult şi cu care am ajuns la Ikast să joc împreună, dar foarte puţin, pentru că era accidentată, este Kjersti Grini, norvegiancă. Apoi,Tonje Kjaergaard. Şi m-aş mândri acum cu Cristina, chiar dacă ea nu a fost top când eu jucam. Cristina este top acum, îmi place foarte mult şi o admir. Şi nu mai spun de Luminiţa Huţupan şi altele... colegele mele nu o să se supere, ştiu că sunt bune şi am făcut o echipă extraordinară împreună" a mărturisit fosta internaţională, la Telekom Sport.

Narcisa Lecuşanu a jucat în cariera sa pentru Ştiinţa Bacău, Kometal Skopje, Borussia Dortmund, TV Lutzelinden, Ikast, Aalborg şi Oltchim Râmnicu Vâlcea. Este campioană a Macedoniei şi Germaniei şi medaliată cu aur la Mondialele de juniori din Brazilia. Fosta internaţională a cucerit şi medalia de argint la Mondialul din Rusia cu naţionala României.

Emisiunea integrală în care invitata lui Alexandru Săbău a fost Narcisa Lecuşanu o poţi urmări mai jos:

Afla mai multe despre: narcisa lecuşănu 

viewscnt
Articole similare