Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV | "Asta e generaţia care vine, asta e mentalitatea care se propagă". Denis Alibec, făcut mic de tot de Ciprian Marica!

EXCLUSIV | "Asta e generaţia care vine, asta e mentalitatea care se propagă". Denis Alibec, făcut mic de tot de Ciprian Marica!
Comentarii

Ciprian Marica a oferit noi declaraţii despre naţionala României, dar şi despre declaraţiile lui Denis Alibec, la o zi de la remiza de pe Arena Naţională, scor 1-1.

Ciprian Marica, despre Denis Alibec: "Ar trebui să fim mai cumpătaţi şi să nu ne grăbim să facem declaraţii la cald"

România a terminat la egalitate, vineri, pe Arena Naţională, scor 1-1 (1-0), meciul disputat cu Irlanda de Nord, în prima etapă a Grupei I a Diviziei B a Ligii Naţiunilor.

La finalul partidei, deranjat de critici, Denis Alibec i-a transmis lui Ciprian Marica faptul că meciurile sunt uşor de comentat din faţa televizorului, afrmaţie care nu i-a picat bine fostului atacant al naţionalei. 

Dezamăgit, Ciprian Marica a încercat să găsească explicaţii pentru declaraţia lui Denis Alibec şi i-a atras atenţia subtil. De asemenea, fostul internaţional a explicat că doar şi-a luat în serios rolul de analist sportiv: 

"Frustrarea e mare şi e normal. Criticile, cu toate că nu le numesc aşa, oamenii nu vor să fie minţiţi. Oricât de subsiectiv aş fi, pentru că sunt foştii mei colegi, nu pot să mint oamenii. M-a flatat Alibec, care mi-a transmis să vin la naţională, ar fi o onoare. Eu zic că am făcut lucruri bune. Cât despre Maxim, nu am ce să comentez. Înţeleg anumite lucruri, sunt pus într-o situaţie delicată şi să comentez ce am văzut, meciul în sine. Sunt obiectiv. 

Nu, nu mi s-au părut obraznici. E o altă generaţie şi trebuie să acceptăm. Doar că ar trebui să fim mai cumpătaţi şi să nu ne grăbim să facem declaraţii la cald. 

Ce pot spune e că nu digeram bine criticile oamenilor de fotbal după meciuri, dar nu ajungeam să-mi permit să spun despre un fost jucător al naţionalei că-şi dă cu părerea oricine. Asta e generaţia care vine, asta e mentalitatea care se propagă. Asta e realitatea. E greu să digeri şi un rezultat de egalitate, încerc să am păreri perinente, e posibil să greşesc, dar suntem dezamăgiţi cu toţii că jocul nostru nu merge. Nu putem fi mândi şi mulţumiţi. Puţini se mulţumesc cu rezultatul de aseară", a declarat Ciprian Marica pentru Telekom Sport.  

 

viewscnt
Articole similare
Simona Halep, fata in fata cu "cosmarul". Cu cine s-a antrenat romanca la Roma. A...