Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Asta e greşeala făcută de străinii transferaţi de Dinamo? "Să nu creadă despre campionatul românesc că e slab". De ce nu trebuie demis Cosmin Contra

EXCLUSIV | Asta e greşeala făcută de străinii transferaţi de Dinamo? "Să nu creadă despre campionatul românesc că e slab". De ce nu trebuie demis Cosmin Contra

Dinamo București

Comentarii

Preşedintele Voluntariului şi fostul antrenor al lui Dinamo, Ioan Andone, a analizat situaţia din "Ştefan cel Mare" şi a tras câteva concluzii despre lot şi antrenorul Cosmin Contra.

Dinamo a început sub aşteptări noul sezon, iar problemele financiare au măcinat, inclusiv, atmosfera din lot. Într-o intervenţie pentru Telekom Sport, Ioan Andone a atras atenţia şi asupra unui detaliu interesant. 

Dinamovistul consideră că străinii aduşi pe salarii mari nu ar trebui să subestimeze Liga 1: "Presiunea e mare. Pretenţiile sunt mari. Acum pot să spun că au un lot valoros, un lot cu jucători buni, dar încă nu e echipă. Mai trebuie să muncească. Cosmin trebuie să scoată mai mult de la ei, trebuie să scoată şi rezultate nu joacă. Salariile nu joacă, CV-ul... Asta e problema lui ca antrenor. Lucrurile eu cred că se vor rezolva, dar mai are nevoie de timp. În fotbal, şi nu numai la Dinamo, timpul nu îl ai, trebuie să obţină rezultate imediate.

Eu spun că străinii veniţi sunt de nivel bun, numai că trebuie să ajungă la acelaşi nivel de pregătire. Trebuie să aibă o atitudine bună şi să nu creadă despre campionatul românesc că e aşa de slab, cum se vorbeşte despre el", a declarat Ioan Andone pentru Telekom Sport. 

Ioan Andone, despre Cosmin Contra: "Nu ar fi normal să îl demită"

"Eu mi-aş dori să fiu sincer, că şi eu am fost de atâtea ori antrenor la Dinamo şi jucător. Mi-aş dori să rămână el (n.r. - Cosmin Contra), pentru că se identifică alături de Dinamo şi am încredere în el că poate reuşi. Nu ar fi normal să îl demită, mai ales că el s-a implicat de la început, de când a venit, în transferul jucătorilor şi am mare încredere că nu îi aducea dacă erau jucători slabi", a mai spus Ioan Andone. 

Afla mai multe despre: dinamostraini dinamoioan andonetransferuri dinamo 

viewscnt
Articole similare