Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV ”Aştept cu mare nerăbdare returul!” Răzvan Lucescu a vorbit despre mega performanţa din Asia: ”Am arătat excelent! Ne-au anulat un gol valabil”

EXCLUSIV  ”Aştept cu mare nerăbdare returul!” Răzvan Lucescu a vorbit despre mega performanţa din Asia: ”Am arătat excelent! Ne-au anulat un gol valabil”
Comentarii

Răzvan Lucescu şi Al Hilal au câştigat turul finalei Ligii Campionilor Asiei! Saudiţii au dominat clar partida cu japonezii de la Urawa. Citeşte mai jos ce a avut de spus antrenorul român după această victorie.

În direct la Telekom Sport, Răzvan Lucescu a comentat felul în care a decurs prima manşă a finalei Ligii Campionilor Asiei: ”Toate gândurile noastre au fost pentru această finală. Japonezii sunt foarte disciplinaţi, responsabili, buni fizic, dar noi am jucat foarte bine. Ne-am dat seama că în fiecare moment în care am fi greşit, ei ar fi putut profita, pentru că acesta este stilul lor. Odată cu trecerea timpului lucrurile au mers şi mai bine. Am marcat şi un gol valabil, care trebuia validat. Încerc să nu mă gândesc la asta, dar contează. O finală pe care o porneşti de la 2-0 în meciul tur este o altfel de finală. Una peste alta a fost o seară foarte bună pentru noi, dar rămâne concluzia că acest trofeu se va disputa în Japonia” a declarat Lucescu Jr în exclusivitate pentru Telekom Sport.

El a descris pentru postul nostru de televiziune trăirile incredibile pe care le trăieşte un antrenor sau un jucător într-o astfel de finală: ”Trăirile sunt foarte intense, sentimentele sunt foarte puternice. Aşa este într-o finală, iar aceste detalii pot afecta. Acum doi ani, a fost aceeaşi finală, iar Urawa a câştigat. Aici în zonă se trăieşte mult emoţional. Oamenii sunt încrezători, apoi îşi pierd imediat încrederea. Toată lumea a fost afectată acum doi ani după finala pierdută, astfel că pot găsi o explicaţie în disperarea de a câştiga a lor. Rămâne însă această imagine excelentă pe care am arătat-o aseară. Al Hilal nu a câştigat niciodată tur-retur niciun meci disputat într-o finală. Acum va fi complicat şi pentru Urawa, pentru că nu este o echipă obişnuită să facă ceea ce urmează să facă. Va trebui să fim foarte atenţi şi foarte concentraţi, să pregătim bine săptămâna dinaintea finalei şi să ne gândim bine paşii. Eu aştept cu mare nerăbdare acest meci. Cele două săptămâni pentru mine vor fi foarte aprinse, pentru că să sţii că eşti atât de aproape de o asemenea performanţă...înseamnă enorm”

Provocat de moderatorul Dan Udrea să spună ce performanţă ar fi mai importantă (titlul în Grecia cu PAOK sau Liga Campionilor cu Al Hilal), Răzvan Lucescu nu a putut oferi un răspuns concret. Vizibil emoţionat, tehnicianul lui Al Hilal şi-a amintit de performanţele mari din cariera sa, inclusiv de finala Cupei Greciei disputată cu Xanthi Skoda: ”Arabia Saudită înseamnă forţă financiară, iar aici este o chestiune de orgoliu. Nu pot compara această performanţă cu ceea ce a fost la PAOK. N-aş putea să aleg, fiecare trofeu are importanţa lui. Acesta este un trofeu continental, deci este foarte important, dar sincer nu aş putea să aleg. Sunt aici cu nişte prieteni care au venit din Grecia şi vorbeam cu ei după meci. Eu consider o mare performanţă spre exemplu participarea într-o finală de Cupă cu Xanthi, o echipă foarte mică” a mai spus Răzvan Lucescu la Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: răzvan lucescual hilal 

viewscnt
Articole similare