Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV | Astra a dat încă o lovitură pe piaţa transferurilor. Aduce un jucător de la FCSB

EXCLUSIV | Astra a dat încă o lovitură pe piaţa transferurilor. Aduce un jucător de la FCSB

FCSB

Comentarii

Dan Alexa îşi conturează lotul pentru playoff. După transferurile lui Budescu şi Tamaş, Astra Giurgiu este foarte aproape de a aduce şi un jucător de la FCSB.

Gigi Becali a anunţat după înfrângerea cu Vitoria Guimaraes o listă de jucători pe care FCSB nu se mai bazează. Printre ei se află şi Alexandru Stan (30 de ani), care este foarte aproape de o revenire la fosta echipă. 

Ovidiu Ionescu, comentator Telekom Sport, a dezvăluit în emisiunea Sport Report că fotbalistul îşi doreşte să plece de la FCSB şi este aşteptat cu braţele deschise la Giurgiu: "Alexandru Stan negociază de câteva săptămâni rezilierea contractului. Cel mai probabil revine la Astra".

Fundaşul stânga a ajuns la FCSB chiar de la Astra în vara anului trecut pentru 300.000 de euro. Chiar dacă mai are contract până în 2021, Gigi Becali este dispus să îl lase să plece. Măcinat de accidentări în ultima perioadă, Stan a jucat doar un meci în acest sezon, cu Alashkert, în Europa League. 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe