Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Astra Giurgiu este lider în Liga 1, însă jucătorii sunt neplătiţi de două luni. Bogdan Andone: "Sper ca patronul să-şi ţină promisiunea"

EXCLUSIV | Astra Giurgiu este lider în Liga 1, însă jucătorii sunt neplătiţi de două luni. Bogdan Andone: "Sper ca patronul să-şi ţină promisiunea"

Fotbal

Comentarii

Astra Giurgiu este lider în Liga 1, însă jucătorii pregătiţi de Bogdan Andone nu şi-au mai primit salariile de două luni de zile. În tot acest timp, fotbalişti precum Denis Alibec, Constantin Budescu sau Gabriel Tamaş şi-au văzut de treabă, ca nişte adevăraţi profesionişti.

Au început sezonul cu Dan Alexa la timonă, însă nu multă lume o vedea capabilă să intre în lupta pentru titlu. Startul convingător în Liga 1, întărea această idee. Alexa este "debarcat", iar în locul său este instalat Bogdan Andone, un tehnician "expulzat" de Gigi Becali de la FCSB, după doar trei etape. Nici după această schimbare, Astra nu a fost băgată în seamă cu adevărat. Au tăcut, au strâns din dinţi şi au muncit cu doar doar ei ştiu. Încert, dar sigur, au început să se culeagă şi roadele. În acest moment, giurgiuvenii au  o serie impresionantă de opt victorii consecutive în Liga 1.
 
Bogdan Andone consideră că băieţii săi au demonstrat pe teren faptul că îşi merită toţi banii, chiar dacă sunt întârzieri neplăcute pentru orice fotbalist. Cu toate acestea, patronul Ioan Niculae i-a asigurat că n-au de ce să îşi facă griji şi că toate salariile vor fi virate înainte de sărbători.
 
"Sper ca patronul să îşi ţină promisiunea. Este extrem de important ca băieţii să rămână echilibraţi, să nu existe absolut nimic care să îi disturbe de la ceea ce ne dorim şi ce mai avem de făcut în cele 10 zile rămase. Domnul Niculae a fost în vestiar după meci şi le-a promis aceste lucruri. Şi îmi doresc ca situaţia să fie clară şi să se rezolve ca să fim focusaţi pe partea sportivă. Nu e simplu. Mă bucur că au înţeles situaţia. Nu îi îmbrobodesc. Le spun exact cum stau lucrurile pentru că suntem oameni maturi", a declarat Bogdan Andone, pentru Telekom Sport.
 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare