Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Astra pregăteşte transferuri de la Dinamo: "Sunt mai mulţi jucători care ne interesează". Cum vede Dani Coman plecarea lui Radunovic la FCSB

EXCLUSIV | Astra pregăteşte transferuri de la Dinamo: "Sunt mai mulţi jucători care ne interesează". Cum vede Dani Coman plecarea lui Radunovic la FCSB

Astra Giurgiu

Comentarii

Risto Radunovic o va părăsi pe Astra, iar de săptămâna viitoare se va alături lotului pregătit de Toni Petrea la FCSB.

Oficialii Astrei recunosc că plecarea fundaşului stânga este o pierdere importantă, însă acum giurgiuvenii speră să dea lovitura şi să aducă sub comanda lui Eugen Neagoe mai mulţi jucători de la Dinamo, echipă care traversează o perioadă extrem de dificilă din punct de vedere financiar.

"Radunovic, pe lângă că a fost un om important pentru echipă, Astra a pierdut şi un mare caracter. Un băiat cum rar am văzut. Dacă vor mai veni jucători, nu ştiu. Vedem ce se va întâmpla zilele viitoare. Avem discuţii cu banca tehnică. Zilele următoare probabil va decide şi domnul Niculae dacă se vor face eforturi pentru a aduce şi alţi jucători.

Cel mai important este să plăteşti salariile la timp, ceea ce la noi, după cum ştiţi, nu prea s-a întâmplat. Două salarii sunt restante. Ne-ar interesa jucători de la Dinamo, e adevărat, dar nu mă întrebaţi numele lor, că nu vreau să le cresc cota. Noi nu suntem club care să licităm. Sunt mai mulţi jucători buni care ne-ar interesa de la Dinamo" , a declarat preşedintele Astrei Giurgiu, Dani Coman, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dani coman 

viewscnt
Articole similare