Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Atac dur la adresa lui Petrescu: "Îmbătrâneşte ciudat! Are nevoie să fie operat comportamental. Ne vinde gogoşi"

EXCLUSIV | Atac dur la adresa lui Petrescu: "Îmbătrâneşte ciudat! Are nevoie să fie operat comportamental. Ne vinde gogoşi"

CFR Cluj

Comentarii

Cornel Dinu a pus "tunurile" pe antrenorul CFR-ului, Dan Petrescu, care la finalul partidei cu Astra a declarat că "nici Real Madrid nu are asemenea peformanţe".

"Nu mă surprinde declaraţia cu această emfază fără niciun fel de acoperire logică a lui Dan Petrescu. Nici Real Madrid, nici Juventus nu au avut rezultatele pe care le-au avut ei. Păi cu cine joacă Real Madrid, cu cine joacă Juventus? Deci el vinde pe unde nişte gogoşi care nu au nimic în comun cu realitatea!
 
Era un băiat la locul lui şi se pare că îmbătrâneşte un pic mai ciudat! A avut şi o reacţie nepermisă total în prima repriză, s-a repezit spre bietul Radu Petrescu... Radu s-a comportant mai mult decât normal fiind operat pe creier, iar Dan Petrescu dă dovadă că se comportantă total anormal, poate fiind nevoie să fie operat comportamental. Pentru că pe creier nu îi dorim nimănui", a comentat Dinu în exclusivitate la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: cornel dinudan petrescucfr clujscandaldeclaratii 

viewscnt
Articole similare