Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Atac fără precedent la Ioan Niculae: "Cel mai mare duşman al Astrei este patronul! Nu are respect faţă de jucători"

EXCLUSIV | Atac fără precedent la Ioan Niculae: "Cel mai mare duşman al Astrei este patronul! Nu are respect faţă de jucători"

Superliga

Comentarii

Geraldo Alves(39 de ani) a jucat timp de şapte sezoane în România, interval în care a evoluat pentru trei echipe importante: FCSB, Petrolul Ploieşti şi Astra Giurgiu. Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Telekom Sport, fostul fundaş portughez a vorbit despre cei doi dificili patroni cu care a lucrat, Gigi Becali şi Ioan Niculae.

Geraldo Alves a agăţat ghetele în cui la finalul sezonului 2016-2017, după ce şi-a petrecut în România ultimii ani din cariera de fotbalist. Mai întâi, fostul fundaş lusitan a jucat pentru FCSB, în perioada 2010-2012.

Alături de roş-albaştri, „Jerry” a reuşit să câştige un trofeu, Cupa României, în 2011, după o finală cu Dinamo. La aproximativ nouă ani distanţă de la acel meci, FCSB a trecut prin mai multe transformări. Dacă între 2013 şi 2015 a reuşit să câştige trei titluri, între 2016 şi 2019, echipa lu Gigi Becali a trebuit să se mulţumească doar cu statutul de vicecampioană.

„FCSB trece printr-o perioadă de transformare. Cred că patronul acum se bazează mult mai mult pe jucători tineri şi încearcă să vândă”, a declarat Geraldo Alves pentru Telekom Sport.

Ioan Niculae, pus la zid de Geraldo: „Cel mai mare duşman la echipa aceasta probabil este patronul”

După perioada FCSB, pentru Geraldo a evoluat doi ani la Petrolul şi doi ani la Astra, echipa din Giurgiu fiind ultima din cariera portughezului. Deşi a cucerit un titlu şi o Supercupă, Geraldo nu a rămas cu o parăre foarte bună despre patronul Ioan Niculae.

Fostul fundaş se arată deranjat de faptul că la Astra persistă problemele financiare, în ciuda performanţelor pe care echipa le-a făcut în ultimii ani. Fotbaliştii antrenaţi de Bogdan Andone au prins in extremis play-off-ul în acest sezon, play-off pe care giurgiuvenii nu l-au ratat niciodată din momentul în care Liga 1 şi-a schimbat formatul.

Mai mult, Astra este prima echipă din România care a cucerit titlul în formatul Ligii 1 cu play-off şi play-out.

„La Astra tot aceleaşi probleme există. Dani Coman încearcă să facă o echipă foarte bună şi au ajuns în play-off. Eu cred că cel mai mare duşman la echipa aceasta probabil este patronul.

De obicei nu face ce trebuie, nu ajută jucătorii pentru a face o performanţă deosebită. Nu există respect faţă de jucătorii care la sfârşit l-au băgat în play-off”, a completat fostul fundaş portughez.

 

 

Afla mai multe despre: liga 1geraldopatronniculaebecalifcsbastra 

viewscnt
Articole similare