Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Atac furibund al lui Piţurcă. Teja, pus într-o situaţie stânjenitoare: "Noroc că s-a băgat Becali, că altfel ..."

EXCLUSIV | Atac furibund al lui Piţurcă. Teja, pus într-o situaţie stânjenitoare: "Noroc că s-a băgat Becali, că altfel ..."

FCSB

Comentarii

Deşi Gigi Becali a promis că nu va interveni peste Mihai Teja până la finalul acestui sezon, Victor Piţurcă e sigur că patronul roş-albaştrilor se implică în deciziile luate de antrenorul roş-albaştrilor.

"La FCSB, se vede foarte clar ce se întâmplă. Patronul conduce echipa, face şi echipa, face şi schimbările, iar jucătorii ştiu aceste lucruri. Şi nu mai reacţionează aşa cum trebuie pe teren şi e normal acest lucru. Se bagă sută la sută, nu se pune problema. Nu aţi văzut că nu au reuşit să câştige la Călăraşi? A fost nevoie de intervenţia lui, altfel nu câştigau nici cu Craiova.

Din 100 de antrenor, 98 acceptă toate aceste lucruri. De ce? Pentru bani, pentru glorie, se gândesc că vor face performanţă, că vor lua campionatul indiferent de condiţiile care sunt, de patron. Eu cred că aşa a gândit şi Dică. Pe Dică îl cunosc bine, are personalitate. Dică nu ar fi acceptat tot ceea ce i s-a întâmplat, dar acceptă, ce să facă? Sunt atâţia şomeri. Normal că acceptă. Ce contează?" , a declarat Victor Piţurcă la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: piturcafcsbsteauatejabecali 

viewscnt
Articole similare