Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Atac stelar contra FCSB-ului? Ce şanse au Eric şi Vlad Morar să joace contra echipei lui Becali. Meciul este în direct la Telekom Sport

EXCLUSIV Atac stelar contra FCSB-ului? Ce şanse au Eric şi Vlad Morar să joace contra echipei lui Becali. Meciul este în direct la Telekom Sport

Superliga

Comentarii

În exclusivitate la Telekom Sport, Ioan Andone a vorbit despre restanţa dintre FC Voluntari şi FCSB.

Restanţa dintre FC Voluntari şi FCSB se va juca joi 6 februarie, de la ora 20:00 şi va fi transmisă în direct de Telekom Sport 1.

Invitat la Sport Report cu Alexandru Rădulescu, managerul general de al FC Voluntari, Ioan Andone a vorbit despre acest duel restant din Liga 1: ”Pentru noi va fi un meci extrem de greu. Venim după a doua victorie din acest campionat, cu o echipă schimbată, cu foarte mulţi jucători noi sau jucători care în toamnă stăteau pe bancă” a explicat Andone.

FC Voluntari i-a transferat în această iarnă pe Eric de Oliveira şi Vlad Morar. Primul este cel mai bun marcator străin din istoria Liga 1, iar cel de-al doilea a lăsat o impresie excelentă în Grecia unde a fost cel mai bun marcator de la Panetolikos. Cotat la 500 de mii de euro, Morar a marcat de 16 ori şi a pasat de 5 ori decisiv: ”Sunt jucători care trebuie să îi ajungă din urmă pe ceilalţi. Sunt Eric şi Morar, care trebuie să ajungă la celaşi nivel de pregătire fizică şi o să arătăm mult mai bine” a declarat Ioan Andone cu privire la şansele ca cei doi jucători să fie titulari contra FCSB-ului.

Afla mai multe despre: ioan andonefcsbvoluntari 

viewscnt
Articole similare