Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Atac virulent la adresa lui Ambros, după ce România a ratat calificarea în sferturile CM de handbal: ”Suntem sclavii străinilor”

EXCLUSIV | Atac virulent la adresa lui Ambros, după ce România a ratat calificarea în sferturile CM de handbal: ”Suntem sclavii străinilor”

CM Handbal

Comentarii

România a pierdut surprinzător în faţa Cehia, ratând calificarea în sferturile de finală ale Campionatului Mondial de handbal feminin. Radu Voina, fost câştigător al medalie de argint la Olimpiada de la Montreal (1976), consideră că principala cauză a eşecului naţionalei noastre o reprezintă faptul că Martin Ambros nu cunoaşte nici jucătoarele şi nici campionatul României.

”Eu sunt convins că lotul care a fost la acest Campionatul Mondial nu e făcut de Ambros.  La echipa aceasta naţională trebuie luate fetele cele mai în formă.

Cine se pricepe cât de cât la sportul colectiv îşi dă seama că trei antrenamente înseamnă, nimic. Ambros nu cunaşte fetele, nu cunoaşte campionatul, nu cunoaşte mentalitatea românească pentru acest sport.

Rămân la convingerea mea, fără să jignesc pe nimeni, avem antrenori tineri care sunt demoralizaţi, sunt demoralizaţi când văd că nu sunt băgaţi în seamă. Noi suntem sclavii străinilor”, a declarat Radu Voina la Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: handbalcampionatul mondial de handbal femininmartin ambros,  

viewscnt
Articole similare