Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Atac zdrobitor la Cosmin Contra: ”Este incredibil! Să iasă din sfera lui şi să asculte criticile pozitive. Nimeni nu-i vrea locul!”

EXCLUSIV | Atac zdrobitor la Cosmin Contra: ”Este incredibil! Să iasă din sfera lui şi să asculte criticile pozitive. Nimeni nu-i vrea locul!”
Comentarii

Într-o intervenţie telefonică la Telekom Sport în cadrul emisiunii Sport Report, Dorinel Munteanu, recordmanul de selecţii în echipa naţională l-a atacat discret pe selecţionerul Cosmin Contra.

Dorinel Munteanu a vorbit la Telekom Sport despre dubla României cu Spania şi Malta şi a subliniat că nu crede că reprezentativa noastră are şanse mari de calificare la Euro 2020. Cel mai selecţionat jucător din istoria echipei naţionale acuză situaţia lui Săpunaru, dar şi lipsa unui nucleu de jucători:

 ”Nu avem ce să vorbim la superlativ. La meciul cu Spania nu putem să ne legăm de ultimele minute. Eu sunt un tip foarte pozitiv, dar nu cred că avem şanse foarte mari să ne calificăm. Nu mă bag din punct de vedere tactic peste Cosmin, dar pot să spun că sunt lucruri care nu ar trebui să se întâmple la Naţională. Eu nu am văzut un grup de 10-12 jucători pe care Cosmin să se poată baza. Se fac schimbări de la joc la joc. Este incredibil, aceşti jucători sunt bulversaţi” a atacat pentru început, Dorinel.

”Jucătorii sunt bulversaţi! Nu avem un nucleu. Cosmin să ne asculte şi pe noi!”

Ulterior, Munteanu s-a legat şi de neconvocarea lui Cristi Săpunaru, dar şi de faptul că actualul selecţioner pare să respingă criticile din partea colegilor de generaţie: ”Înaintea acestei duble să renunţi la Săpunaru aşa uşor? Tot timpul se fac şapte, opt schimbări de la joc la joc. Este incredibil! Nu se poate forma absolut nimic. Acei jucători sunt bulversaţi. Mi se pare un lucru care nu trebuie să existe în echipa naţională. Cred că sunt lucruri mai grave acolo. La fel, Chiricheş...spune că ”avem atmosferă bună, suntem liniştiţi”... aşa a spus şi la Daum. Rezerva lor este că avem două meciuri cu Norvegia şi Suedia şi pot prinde meciuri fenomenale şi să le câştige, dar eu sunt puţin dezamăgit. Noi nu avem un nucleu de bază, nu ştiu cum gândeşte Cosmin Contra şi nu vreau să mă bag peste el, dar un sfat i-aş da: să iasă din sfera lui de acolo şi să asculte criticile noastre pozitive, pentru că nimeni nu vrea să-i ia locul la echipa naţională. Mulţi vor să îl ajute, dar el este setat să nu asculte de nimeni. Cosmin Contra nu ştie să fie smerit. Poate ar trebui să asculte şi ce zice presa. Problema nu este la jucători, dar nu vreau să vorbesc mai multe. Dacă punem în calcul că Insulele Feroe poate să ne oprească din ţelul nostru, înseamnă că chiar am ajuns de râsul lumii. Dacă Săpunaru, căpitanul echipei a fost îndepărtat atât de uşor...cred că putea să aibă un discurs pozitiv măcar la adresa lui. Pentru mine a fost un semnal de alarmă de la început” a mărturisit Dorinel Munteanu, într-o intervenţie telefonică, în direct la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dorinel munteanucosmin contra 

viewscnt
Articole similare