Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Atacantul care şi-a propus să ajungă sub comanda lui Bogdan Vintilă: ”Vreau să mă bat la campionat!”

EXCLUSIV | Atacantul care şi-a propus să ajungă sub comanda lui Bogdan Vintilă: ”Vreau să mă bat la campionat!”

Superliga

Comentarii

Una dintre speranţele fotbalului românesc şi-a propus ca în doi ani să facă pasul la seniorii FCSB-ului. Robert Tudor s-a antrenat deja cu echipa mare, dar spune că încă n-a apucat să se adapteze la FCSB 2, unde a fost promovat în această vară.

Robert Tudor, un atacant de 17 ani care este legitimat la FCSB şi component al naţionalei U17, este unul dintre vârfurile generaţie sale. Tânărul jucător s-a format la FCSB şi în această vară a fost promovat la echipa secundă a clubului. Din când în când, a fost chemat să se antreneze şi cu seniorii şi speră să facă în următorii doi ani pasul definitiv înspre echipa mare. 

Pe tine când te vedem la prima echipă?
Mai am. Adică sper ca în doi ani, maxim, să mă vedeţi şi pe mine acolo, să mă bat la campionat. Acum să vedem ce se va întâmpla.

FCSB nu prea se bate la campionat...
Nu, se vor îndrepta lucrurile, sunt sigur de asta.

Ai sperat şi tu când ai văzut că au fost chemaţi jucători de la echipa a doua?
Da, am sperat şi eu. Eu sunt la echipa a doua de vara aceasta, nu prea am avut timp să mă integrez bine. Dar, în viitorul apropiat, sper să îmi fac şi eu debutul la echipa mare. Am fost la antrenamente când era antrenor Mihai Teja, am fost şi acum... atmosfera nu este una rea, este o atmosferă foarte bună. Şi jucătorii sunt dornici de performanţă. Nu ştiu care e problema exact.

Ai un jucător care îţi place în mod deosebit?
Bizonul. E atacant, ca mine, şi îmi place că dă goluri. E pe profilul meu. Am mai vorbit cu el în vestiar, i-am cerut sfaturi... e de treabă, e un om foarte bun. Mi-a spus cum să protejez mingea, cum să dau goluri, cum să execut, m-a încurajat la antrenamente.

Cu Gigi Becali te-ai întâlnit?
Nu, nu m-am întâlnit niciodată până acum.

Ai vrea?
Da, într-un viitor apropiat sper să mă întâlnesc cu el la palat. Să vedem ce se va întâmpla.

Afla mai multe despre: robert tudor 

viewscnt
Articole similare