Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Atacantul dorit de FCSB visează la echipa naţională: ”Trebuie să mă fac văzut şi să dau cât mai multe goluri!”

EXCLUSIV Atacantul dorit de FCSB visează la echipa naţională: ”Trebuie să mă fac văzut şi să dau cât mai multe goluri!”

Superliga

Comentarii

Gaz Metan Mediaş a remizat (0-0) cu germanii de la Darmstadt în cantonamentul din Spania.

Atacantul medieşenilor, Sergiu Buş, fotbalist aflat şi pe lista FCSB-ului şi a lui Gigi Becali a vorbit după meci şi a recunoscut că finalizarea este un capitol deficitar în acest moment pentru formaţia ardeleană: ”Deocamdată este un punct deficitar pentru noi finalizarea, însă a fost un meci de pregătire bun, după o perioadă fizică şi mai bună, cu o echipă competitivă, o echipă care anul trecut a fost în Bundesliga, aşa că pentru noi 0-0 a fost chiar un antrenament bun. Ne concentrăm foarte mult la primul meci. Va fi un meci foarte, foarte greu, deoarece Craiova e o echipă mare şi a suferit nişte schimbări în staff acolo, iar probabil jucătorii vor să demonstreze că Craiova e o echipă mare în România şi părerea mea e că va fi un meci foarte dificil.  Consider că la ce pregătire am făcut, avem şi noi moralul nostru, avem încredere în noi şi vom face un meci bun acolo” a explicat Buş.

Cotat la 750 de mii de euro, Sergiu Buş a marcat 8 goluri în 20 de meciuri disputate în acest sezon. Interesul FCSB-ului pentru el pare să conteze mai puţin pentru Buş. Atacantul medieşenilor visează în schimb la echipa naţională: ”Cine n-ar visa? Dar depinde de ceea ce fac în teren şi bineînţeles că dacă m-aş face văzut, sunt sigur că domnul Rădoi ar şti să ia deciziile bune. Nu ştiu dacă este un tipar pentru naţională, să dai multe goluri. Cu siguranţă trebuie să dau cât mai multe şi să fiu şi printre primele locuri, dacă nu pe primul” a explicat Buş.

Selecţionerul Mirel Rădoi a asistat la meciul echipei sale: ”A fost la meci? Mă bucură asta. pentru mine e primul meci, deoarece am suferit o mică problemă la stomac.  Mă bucură chestia asta, mă bucur că el vine la meciuri, nu doar la noi. Am auzit că a fost, merge aproape la toate echipele din Liga I, probabil care sunt aici. E foarte bine ceea ce face, e un antrenor tânăr, un selecţioner tânăr şi din spusele jucătorilor care au fost antrenaţi de el sunt doar laude” a mai declarat Sergiu Buş. 

Afla mai multe despre: sergiu buşechipa naţionalăfcsb 

viewscnt
Articole similare