Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Atenţie, Mitriţă nu glumeşte! Anunţul făcut despre transferul la Manchester City: "Am vorbit cu Pep Guardiola"

EXCLUSIV | Atenţie, Mitriţă nu glumeşte! Anunţul făcut despre transferul la Manchester City: "Am vorbit cu Pep Guardiola"

Manchester City

Comentarii

Atacantul echipei New York City FC, Alexandru Mitriţă (24 de ani), crede că într-o zi va juca pentru Manchester City, sub comanda lui Pep Guardiola, pe care a avut ocazia să îl cunoască.

"(N.r. - Guardiola) M-a felicitat după meci, a fost o mândrie pentru mine să îl cunosc", a spus Alexandru Mitriţă, care nu se fereşte să vorbească despre transferul la Manchester City: "Mie îmi place să visez. Atâta timp cât îţi doreşti, cu siguranţă poţi să ajungi oriunde".

13 goluri şi trei assist-uri a reuşit Alexandru Mitriţă, în 33 de meciuri jucate pentru New York City FC, club patronat de şeicul lui Manchester City.

Academica Clinceni - U Craiova, scor 0-0, sub privirile lui Mitriţă

Alexandru Mitriţă şi-a revăzut, duminică, foştii coechipieri. Internaţionalul român nu i-a purtat, însă, noroc Universităţii Craiova, care a remizat la Clinceni, scor 0-0.

"Am venit direct de la aeroport să văd băieţii, mi-a fost dor de ei. Din păcate nu au câştigat, dar e un campionat foarte lung şi o să câştige multe meciuri de acum încolo. Domnul Piţurcă e un atu foarte mare pentru echipa Craiovei şi cu siguranţă lumea trebuie să aibă puţină răbdare cu el şi o să îşi pună amprenta", a mai spus Mitriţă.

Cât despre dubla naţionalei cu Suedia şi Spania: "Ne va aştepta un meci frumos cu Suedia acasă, în faţa propriilor fani. Sperăm să câştigăm şi după aceea mergem în Spania să scoatem un rezultat bun".

Afla mai multe despre: mitrita 

viewscnt
Articole similare