Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Aţi venit să plângeţi, asumaţi-vă procedurile!". Mesaj ferm legat de cantonamentele echipelor din Liga 1

EXCLUSIV | "Aţi venit să plângeţi, asumaţi-vă procedurile!". Mesaj ferm legat de cantonamentele echipelor din Liga 1

Superliga

Comentarii

Dumitru Costin, preşedintele Blocului Naţional Sindical, a vorbit în direct la Telekom Sport despre problema ridicată de fotbalişti legată de scurtarea perioaidei de cantonament. Jucătorii cer relaxarea măsurilor, dar Dumitru Costin susţine că toată lumea trebuie să-şi asume procedurile stabilite de la bun început pentru finalzirea sezonului.

În vedere relăurii şi finalizării Ligii 1, cluburile, MTS şi forurile de conducere a fotbalului românesc au stabilit nişte norme care trebuie respectate pentru ca fotbalul să revină la viaţă. Una dintre aceste norme este ca fotbaliştii să rămână în cantonament până la restartul sezonului, măsură care nu e pe placul jucătorilor.

"Acum vreo 20 de zile aveaţi o variantă de lucru şi ne-aţi asigurat că vreţi să terminaţi ediţia asta de campionat fără niciun risc, aţi intrat cu jucătorii şi cu restul staffului, aţi intrat deja în cantonament, aţi făcut în astea două săptămâni verificări la sânge ca totul să fie ok, v-aţi asumat că oamenii ăştia doar vor juca între ei toate etapele de campionat, din trei în trei zile, cum v-aţi făcut calendarul, şi că vor rămâne în acest sistem centralizat şi ferit de contactul cu alţii până a sfârşitul lui iulie. Acum aţi venit să plângeţi şi să spuneţi că nu se mai poate, aţi relaxat la ăia, relaxaţi-ne şi nouă, că vrem să plecăm acasă.

Aşa că propunerea mea a fost, asumaţi-vă procedurile! Vreţi să duceţi campionatul la bun sfârşit, duceţi-l, vă asumaţi aceste reguli"
, a spus Dumitru Costin, la Telekom Sport.

Liga 1 ar trebui să se reia, conform ultimelo discuţii, pe 13 iunie.

Afla mai multe despre: dumitru costinliga 1cantonamenteexclusiv 

viewscnt
Articole similare