Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV | Au bătut palma cu Fabbrini! Italianul revine în Liga 1: ”În proporţie de 99.99% ne-am înţeles!”

EXCLUSIV | Au bătut palma cu Fabbrini! Italianul revine în Liga 1: ”În proporţie de 99.99% ne-am înţeles!”

Dinamo București

Comentarii

Diego Fabbrini n-a venit, la finalul sezonului trecut, la Dinamo, dar va ajunge, se pare, în această vară. Impresarul Costin Manea a confirmat mutarea italianului în Ştefan cel Mare.

Mijlocaşul italian Diego Fabbrini este foarte aproape de Dinamo. El nu s-a adaptat la ŢSKA şi vrea să revină în România. ”Câinii” profita de situaţia italianului şi s-ar putea alege cu un fotbalist excelent într-o perioadă extrem de grea.

Transferul său în Ştefan cel Mare a fost confirmat de impresarul Costin Manea, cel care a explicat şi de ce şi-a dorit foarte mult ca Diego Fabbrini să revină în România, de această dată la Dinamo. Contactat de www.telekomsport.ro, acesta a mărturisit:

”Discuţiile sunt foarte avanasate. Abia şi-a reziliat contractul cu CSKA, dar suntem foarte aproape de o înţelegere cu Dinamo. A fost o ambiţie personală a mea să-l aduc pe Diego acasă, în România, chiar la Dinamo. De ce? Pentru că am un respect deosebit pentru oamenii de acolo, în special pentru domnul Cornel Dinu şi pentru domnul Bălănescu. Au mai fost discuţii cu Dinamo în urmă cu ceva timp, dar dacă atunci eram în mare parte înţeleşi, acum pot spune că în proporţie de 99.99% Fabbrini vine la Dinamo” a declarat Costin Manea, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

viewscnt
Articole similare
Unde se află atleta din Belarus forțată să se întoarcă la Minsk de la Jocurile...