Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Au fost colegi la FCSB 2006, dar nu se sfieşte să vorbească deschis: ”Ca personalitate, Nicolae Dică este o dezamăgire!”

EXCLUSIV | Au fost colegi la FCSB 2006, dar nu se sfieşte să vorbească deschis: ”Ca personalitate, Nicolae Dică este o dezamăgire!”

Superliga

Comentarii

Florin Lovin, fost coleg cu Nicolae Dică la FCSB, spune că este dezamăgit de lipsa de personalitate arătată de antrenorul 38 de ani. În prezent impresar, Lovin îi reproşează lui Dică faptul că n-a reuşit să impună niciun stil.

Florin Lovin şi Nicolae Dică au fost colegi în echipa care în 2006 reuşea să se califice în semifinalele Cupei UEFA. Însă Lovin nu s-a ferit să-şi spună părerea despre antrenorul Nicolae Dică. Fostul mijlocaş al Astrei spune că Dică n-a reuşit să-şi impună vreun stil la FCSB şi a dovedit că are o personalitate slabă. Trimiterea este la relaţia pe care antrenorul o are cu patronul FCSB.

”L-am avut pe Zenga, un tactician desăvârşit. L-am avut pe Protasov, un iubitor al fotbalului spectacol. Apoi, Olăroiu, la fel. Ca antrenor, când te apuci de antrenorat, trebuie să ai o viziune, un stil de joc. Trebuie să fim conştienţi că, în momentul de faţă, la Steaua, ca antrenor, nu ai cum să îţi impui un stil. Dica are circumstanţe atenuante, dar, în acelaşi timp, ca personalitate, este o dezamăgire”, a declarat Lovin pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: florin lovinnicolae dicafcsbliga 1 

viewscnt
Articole similare