Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Au jucat două meciuri şi Gigi Becali a zis 'Nu îi mai vreau'". Florin Gardoş, despre cum s-au compromis mai mulţi fotbalişti la FCSB: "Dacă i se pune pata..."

EXCLUSIV | "Au jucat două meciuri şi Gigi Becali a zis 'Nu îi mai vreau'". Florin Gardoş, despre cum s-au compromis mai mulţi fotbalişti la FCSB: "Dacă i se pune pata..."

Superliga

Comentarii

Fotbalistul lui U Craiova, Florin Gardoş, a fost martor la revenirile foştilor săi colegi la FCSB, iar acesta susţine că decizia lor a fost una periculoasă, din cauza strategiei lui Gigi Becali.

Florin Gardoş, despre FCSB

Gardoş a fost adus de FCSB în 2010 şi a fost vândut în 2014 în schimbul a 6.8 milioane de euro. Fundaşul a făcut pasul la Southampton, dar în ultimii ani a fost lovit de ghinion, după ce s-a accidentat de mai multe ori. 

Fundaşul a privit cum, rând pe rând, mai mulţi foşti colegi au revenit la FCSB, iar Gardoş a tras concluzia: "Cam toţi cei care s-au reîntors la FCSB au cam avut aceeaşi soartă. Nu ştiu neapărat dacă e vina lui. Din toată generaţia noastră, cred că singurul care chiar a jucat şi a fost bine a fost Tătăruşanu. Acum hai să zicem că a ajuns la o vârstă, la o echipă totuşi bună (n.r. - Lyon)", a declarat Florin Gardoş pentru Telekom Sport. 

  • Adi Popa, Raul Rusescu, Cristi Tănase, Alex Bourceanu sunt doar câţiva dintre fotbaliştii care au revenit la FCSB, după ce au strălucit. 

Gardoş a dezvăluit din strategia lui Gigi Becali, un finanţator imprevizibil, care taie şi spânzură la FCSB: "Mă gândesc şi la jucătorii în genul lui Florentin Matei, Stoian, care au venit şi au jucat două meciuri şi a zis patronul gata 'Nu îi mai vreau în echipă'. Eu cred că îţi asumi un mare risc să mergi spre sfârşit de carieră sau în a doua parte a carierei acolo, pentru că se promovează foarte mult jucătorii tineri şi depinzi de cum vede patronul lucrurile şi, dacă i se pune pata cum a fost în cazul unor jucători, îţi rişti cariera. Chiar am văzut că s-a accidentat acum Stoian destul de grav. Poate să fie şi asta o consecinţă, nu a jucat un an de zile.

Mă aşteptam. În momentul în care mergi acolo îţi asumi şi acest lucru. Trebuie să te gândeşti şi la treaba asta. Nu se va schimba niciodată, asta e clar. Trebuie să mergi cu acest gând, că trebuie să ignori ce se întâmplă, tot ce zice patronul, tot ce zice presa", a mai spus fostul fotbalist al lui FCSB.

Afla mai multe despre: florin gardosgigi becalifcsbtransferuri fcsbadi popaalexandru chipciuciprian tatarusanu 

viewscnt
Articole similare