Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Au jucat zeci de meciuri împreună la naţională, însă nu-l vedea pe Adrian Mutu ca antrenor. "Eu l-am cunoscut mai mult. Îmi era greu să cred"

EXCLUSIV | Au jucat zeci de meciuri împreună la naţională, însă nu-l vedea pe Adrian Mutu ca antrenor. "Eu l-am cunoscut mai mult. Îmi era greu să cred"

Fotbal

Comentarii

Fostul internaţional român Răzvan Raţ, al patrulea cel mai selecţionat fotbalist din istorie, cu 113 meciuri, s-a declarat surprins de faptul că fostul său coleg din naţională, Adrian Mutu, a îmbrăţişat meseria de antrenor.

Adrian Mutu şi Răzvan Raţ au bifat câte două turnee finale de Campionat European, însă doar cel din 2008 i-a avut protagonişti pe amândoi, pe baricade, reprezentând tricolorul. În rest, au fost colegi alte zeci de meciuri pentru România şi au fost doi dintre jucătorii care au ţinut steagul sus în Europa, prin jocurile bune şi performanţele obţinute la echipele de club. Cu toate acestea, Răzvan Raţ nu s-ar fi gândit că Adrian Mutu va ajunge antrenor şi că se va comporta ca unul, fiind cunoscute ieşirile sale din afara terenului.

Cu toate acestea, fostul fundaş stânga al celor de la Şahtior Doneţk îi oferă credit "Briliantului" la echipa naţională de tineret şi consideră că, pentru a avea succes, piteşteanul are nevoie şi de foarte multă inspriaţie în alegerea fotbaliştilor potriviţi.

"Îl ştiu pe Adrian de foarte mult timp şi aşa cum îl văzusem eu sau cum l-aţi văzut şi voi, eu l-am cunoscut mult mai mult şi îmi era greu să cred că o să fie antrenor. Mă surprinde pentru faptul cum se comportă. Vorbim destul de des, se comportă ca un antrenor, este total schimbat faţă de cum îl ştiam eu ca şi jucător. Este foarte preocupat de ceea ce are de făcut. Comportamentul lui este al unui antrenor, ceea ce nu credeam că o să se întâmple. Eu cred că e antrenorul potrivit pentru echipa naţională în acest moment, mai departe depinde de el, depinde de cum va face selecţia", a declarat Răzvan Raţ, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare