Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Au picat negocierile cu Viorel Moldovan. Negoiţă trece la planul de rezervă pentru banca lui Dinamo

EXCLUSIV | Au picat negocierile cu Viorel Moldovan. Negoiţă trece la planul de rezervă pentru banca lui Dinamo

Dinamo București

Comentarii

În urma problemelor de sănătate apărute la meciul de duminică seara, când a leşinat pe banca de rezerve, Eugen Neagoe i-a anunţat pe şefii lui Dinamo că nu va mai continua la gruparea din Ştefan cel Mare.

UPDATE | Sursele Telekom Sport au aflat că negocierile cu Viorel Moldovan au picat, iar acum oficialii dinamovişti au conceput o listă cu posibili înlocuitori pentru Eugen Neagoe, listă pe care s-a aflat şi Ioan Andone, însă actualul manager de la FC Voluntari a refuzat o eventuală revenire în Ştefan cel Mare.


În aceste condiţii, oficialii "câinilor" au început negocierile pentru aducerea unui nou antrenor. Primul pe lista acestora este Viorel Moldovan, care a promovat cu Chindia şi a condus deja echipa la primele două etape din noul sezon al Ligii I.

Marea problemă a dinamoviştilor este că oficialii Chindiei sunt extrem de mulţumiţi de treaba pe care o face Moldovan, astfel că aceştia nu vor să se despartă de antrenor. Momentan, fostul atacant va rămâne pe banca târgoviştenilor şi va conduce antrenamentul din această dimineaţă.

Însă şansele ca mutarea să se rezolve sunt foarte mari, mai ales că Viorel Moldovan a recunoscut la Telekom Sport că Dinamo este una dintre echipele pe care visează să le antreneze de-a lungul carierei.

"Targetul meu este să ajung fie Dinamo, fie la Craiova, fie la Steaua, fie la Rapid, fie la echipa naţională. Trebuie să îţi propui ceva, trebuie să îţi pui obiective. Dacă nu o faci, nu eşti stimulat. Trebuie să mă stimulez, ca să mă bat pentru un scop" , a declarat Moldovan pentru Telekom Sport.

Dinamo îl ia la pachet cu un jucător

În cazul în care va ajunge pe banca lui Dinamo, Viorel Moldovan nu va veni singur în Ştefan cel Mare, ci alături de un fotbalist. Este vorba despre Mihai Neicuţescu, om împrumutat de Dinamo chiar la Chindia, acolo unde a avut evoluţii foarte bune sub comanda lui Moldovan.

Neicuţescu are 20 de ani şi ar deveni o soluţie importantă pentru Dinamo pentru regula U21 impusă de Federaţia Română de Fotbal. Mijlocaşul ofensiv a marcat deja în acest sezon, în meciul pe care Chindia Târgovişte l-a terminat la egalitate, scor 2-2, cu Gaz Metan Mediaş.

Afla mai multe despre: moldovandinamo 

viewscnt
Articole similare