Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Au primit acordul de la MTS pentru stadionul din Ghencea. Ce echipă se va folosi de arenă, în afară de Steaua

EXCLUSIV | Au primit acordul de la MTS pentru stadionul din Ghencea. Ce echipă se va folosi de arenă, în afară de Steaua

EURO 2020

Comentarii

Gică Popescu a anunţat numele naţionalei care se va folosi de stadionul Steaua în timpul Campionatului European 2021. Este vorba despre Macedonia de Nord, care a semnat deja contractul pentru a se pregăti pe stadionul Steaua.

Bucureştiul este unul dintre oraşele care vor organiza meciuri la EURO 2021. Pe Naţional Arena se vor juca partidele din grupa C, din care fac parte Austria, Olanda, Macedonia şi Ucraina. Gică Popescu a dezvăluit la Telekom Sport că echipa care a reuşit să-şi programeze pregătirea pe stadionul Steaua este Macedonia, care a semnat deja contractul.

Macedonia, echipa naţională care se va folosi de stadionul Steaua

Ca parte din candidatura pentru organizarea EURO 2021 (n.r. care ar fi trebuit să se dispute în 2020), România şi-a asumat că va reconstrui stadioanele Steaua, Rapid şi Arcul de Triumf, pentru a fi utilizate ca baze de pregătire pentru naţionalele care vor veni la Bucureşti.

În urma tragerii la sorţi, pe National Arena se vor juca meciurile din grupa C, din care fac parte Austria, Olanda, Macedonia de Nord şi Ucraina. Gică Popescu a dezvăluit la Telekom Sport că naţionala care se va antrena pe stadionul Steaua este Macedonia, calificată în premieră la un turneu final.



”Macedonia de Nord a semnat cu MTS să se antreneze pe stadionul Ghencea”, a dezvăluit Gică Popescu la Telekom Sport.

Când va fi gata stadionul Rapid

Până acum, autorităţile din România au reuşit să finalizeze două stadioane, dintre cele trei asumate. În continuare se lucrează la arena din Giuleşti, însă Gică Popescu spune că aceasta ar putea fi predată în luna martie a acestui an.

”Urmează Giuleştiul, care sperăm să fie undeva în martie gata, avem cele 150 baze care sunt în construcţie şi ţin foarte mult la aceste baze pe care le consider la fel de importante cum sunt cele 3 stadioane, două terminate”, a mai spus Gică Popescu.

Popescu n-a oferit însă detalii despre cum şi-au împărţit stadioanele celelalte echipe naţionale care vin la Bucureşti.

Afla mai multe despre: gica popescu 

viewscnt
Articole similare