Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Au revoir, Harlem! Nicolae Dică, prima reacţie după plecarea lui Gnohere: ”Un băiat de caracter” Episod senzaţional petrecut în Israel

EXCLUSIV Au revoir, Harlem! Nicolae Dică, prima reacţie după plecarea lui Gnohere: ”Un băiat de caracter” Episod senzaţional petrecut în Israel

FCSB

Comentarii

Harlem Gnohere şi-a reziliat, joi, contractul cu FCSB. Atacantul francez a făcut anunţul prin intermediul unui mesaj publicat pe reţelele de socializare, vicecampioana confirmând ulterior despărţirea.

In mesajul său de adio, Gnohere l-a nominalizat şi pe Nicolae Dică, fostul său antrenor de la FCSB: ”Laurenţiu Reghecampf, Nicolae Dică, Mihai Teja au făcut parte din experienţa mea la club. Au fost o sursă de motivaţie la fiecare antrenament, la fiecare meci” a scris Gnohere pe Instagram.

Nicolae Dică a comentat pentru Telekom Sport plecarea fotbalistului francez de la vicecampioana României: ”M-a ajutat foarte mult, a marcat foarte multe goluri. Este un tip de om care face o atmosferă foarte bună la echipă. Pentru echipă, pentru lot, era un jucător iubit de colegi, are un caracter foarte frumos. Îmi spunea de multe ori că el nu a fost învăţat să facă pressing, şi încercam să-l conving că trebuie să facă asta. În ultima vreme nu a mai avut randamentul pe care îl avea înainte, dar a revenit după o accidentare” a spus Dică, la Telekom Sport.

El şi-a amintit şi de un episod petrecut în Israel cu Harlem Gnohere: ”Când am jucat în Israel, Alibec era absent, iar pe Harlem l-am ţinut pe bancă şi i-am explicat cum am gândit meciul şi că va intra în partea a doua. Mi-a zis ca înţelege. A intrat şi a dat două goluri şi am câştigat acel meci. Uneori l-am nedreptăţit poarte. Dar avea un randament foarte bun şi ca rezervă” a declarat Nicoale Dică, pentru Telekom Sport.

Harlem Gnohere (32 de ani) a ajuns la FCSB în 2017, chiar de la marea rivală, Dinamo Bucureşti. A marcat 51 de goluri pentru gruparea roş-albastră în 115 meciuri. În România, Gnohere a disputat o finală de Cupa României cu Dinamo, club pentru care a marcat 24 de goluri.

Afla mai multe despre: gnoherenicolae dică 

viewscnt
Articole similare