Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Avalanşă de amenzi pentru Gnohere: ”Întrebaţi-l de câte ori l-am amendat!” La ce greutate ajunsese atacantul francez

EXCLUSIV | Avalanşă de amenzi pentru Gnohere: ”Întrebaţi-l de câte ori l-am amendat!” La ce greutate ajunsese atacantul francez

Superliga

Comentarii

Nicolae Dică susţine că regulamentul de ordine interioară pe care l-a aplicat la FCSB era cel puţin la fel de drastic, dar a preferat să ţină totul în vestiar.

FCSB este în revenire de formă şi oficialii campioanei pun asta şi pe seama faptului că s-a schimbat regulamentul de ordine interioară. Nicolae Dică susţine însă că a avut un regulament la fel de drastic şi când a fost el antrenor la FCSB. Dar, spre deosebire de situaţia actuală, atunci a preferat să nu vorbească public despre el:

”(Că FCSB s-a schimbat la faţă pentru că au un nou regulament) Dar tu crezi că eu nu aveam regulament de ordine interioară la Steaua? Întrebaţi-l pe Bizonul câte amenzi i-am dat, pe Alibec, când era, câte amenzi i-am dat pe cântar. (n.r. I-ai dat Bizonului amenzi?) Păi normal. Întrebaţi-l doar, pe kilograme. Şi n-au fost singurii care au luat amenzi, dar eu nu ieşeam să spun în presă ce regulament am sau ce amenzi au jucătorii. Bizonul ajunsese la 95 de kilograme la un moment dat, când eram eu acolo”, a dezvăluit Nicolae Dică la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: nicolae dica 

viewscnt
Articole similare