Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Avem motive de îngrijorare înainte de debutul la CE de handbal cu Germania! Neagu şi jucătoarele, avertizate: "Mi-e teamă de acest adversar"

EXCLUSIV | Avem motive de îngrijorare înainte de debutul la CE de handbal cu Germania! Neagu şi jucătoarele, avertizate: "Mi-e teamă de acest adversar"

Handbal

Comentarii

Adi Vasile şi Bogdan Voina au analizat primul meci al naţionalei României de handbal, înainte de meciul de debut cu Germania, de la Campionatul European 2020.

Germania este primul adversar al fetelor noastre la turneul final Euro 2020 din Danemarca. Partida va putea fi urmărită pe Telekom Sport 1, de la ora 19:00, iar cele mai importante faze vor fi LIVE VIDEO pe telekomsport.ro.

"E acel plan perfect, când reuşeşti să câştigi în primul meci. Îţi dă o confirmare în privinţa pregătirii. Primul meci e foarte mult analizat. E o presiune care se acumulează în primul meci, e un meci al nervilor. Le urez fetelor să aibă o zi bună. Am ajuns să spun că m-am obişnuit fără spectatori. Nu e plăcut, pentru că ai nevoie de sprijinul suporterilor. Cred că e un spectacol în teren, dar e o linişte apăsătoare fără spectatori", a declarat Adi Vasile, înaintea meciului. 

Bogdan Voina e evidenţiat atuurile pe care le are naţionala Germaniei în faţa României: "Avem de ce să ne fie frică. Mi-e teamă de acest adversar, mi-e teamă de Germania. Ne-a demonstrat că a fost în fruntea clasamentului la orice competiţie. E o echipă mai legată, cu mai multe jucătoare experimentate, cu mai multe jucătoare care evoluează în competiţiile europene. Cu mai multe faţă de noi. 

Aş spune că e foarte important cum va merge apărarea noastră. E nevoie de o apărare bună, solidă, pentru că în atac îţi vei găsi ritmul, dar scheletul energetic al unei echipe e în apărare.  

Avem trei extreme stângi, o singură extremă dreapta. O avem pe Cristina Neagu, avem patru coordonatori de joci, doi interi dreapta şi doi pivoţi. E o selecţie atipică, e o selecţie îndrăzneaţă, sunt lucruri ciudăţele".  

Telekom Sport acoperă integral debutul tricolorelor la Euro 2020

România face parte din grupa D a turneului final al CE şi va juca, în ordine, cu Germania (3 decembrie), cu Polonia (5 decembrie) şi cu Norvegia (7 decembrie). Tricolorele, repartizate iniţial la Trondheim, vor evolua la Kolding după ce Danemarca a preluat întreaga organizare a turneului, în urma retragerii Norvegiei din calitatea de co-organizatoare, din cauza pandemiei de coronavirus.

Primul meci al tricolorelor la turneul final are loc pe 3 decembrie de la ora 19:00 şi va fi transmis în direct de Telekom Sport 1. De asemenea, de la 18:30 în aceeaşi zi, Geanina Iacob îi are ca invitaţi pe Bogdan Voina şi Adi Vasile, doi specialişti în handbal, care vor comenta tot ce se întâmplă înainte de partidă, dar şi la finalul acesteia.După partidă, de la 20:00, Bogdan Voina şi Adi Vasile vor comenta cele întâmplate în meciul din Danemarca.

 

Afla mai multe despre: romania germania 

viewscnt
Articole similare