Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | ”Avem nevoie de puncte!”. Cristian Sârghi prefaţează duelul Dunărea Călăraşi - FCSB. Partida se vede sâmbătă la Telekom Sport

EXCLUSIV | ”Avem nevoie de puncte!”. Cristian Sârghi prefaţează duelul Dunărea Călăraşi - FCSB. Partida se vede sâmbătă la Telekom Sport

Dunarea Calarasi

Comentarii

Dunărea Călăraşi joacă sâmbătă de la ora 14:00 în direct la Telekom Sport contra FCSB. Este primul meci oficial din acest an al echipei pe care Dan Alexa a schimbat-o aproape integral.

Campioana la transferuri în această iarnă, Dunărea Călăraşi aşteaptă vicecampioana României, FCSB cu speranţa că poate câştiga punct sau puncte: ”Cred că suntem două echipe care avem obiective diferite, amândouă avem nevoie de puncte” a mărturisit Cristian Sârghi, noua achiziţie a călărăşenilor.

Dunărea se antrenează în această perioadă la Modelu, pentru a proteja gazonul înaintea duelului cu noua echipă a lui Mihai Teja.

Alexa, antrenorul călărăşenilor a fost şi el pe lista lui Gigi Becali, înainte de numirea lui Teja. Sârghi are cuvinte de laudă despre noul său antrenor: ”Avem o relaţie ok, este un antrenor care comunică mult cu noi” spune fostul fundaş de la Oţelul Galaţi.

Partida cu FCSB nu îl sperie pe Sârghi, care subliniază însă că formaţia roş-albastră are calitate pe faza de atac: ”Nu i-am urmărit, ca să fiu sincer, mă interesează cum reuşim noi să jucăm. Toată echipa lor e periculoasă, dar jucătorii ofensivi pot să facă nişte situaţii imprevizibile. Oricine va intra de la noi, trebuie să îşi facă treaba cât se poate de bine. Chiar dacă nu joacă Gnohere, cred că au jucători foarte buni în faţă şi oricine intră este periculos” a declarat miercuri, Cristian Sârghi.

Afla mai multe despre: cristian sârghidunărea călăraşi 

viewscnt
Articole similare