Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Avem selecţioner! FRF a găsit omul potrivit pentru a califica naţionala la Euro 2020: "Este cea mai bună opţiune pentru acest post"

EXCLUSIV | Avem selecţioner! FRF a găsit omul potrivit pentru a califica naţionala la Euro 2020: "Este cea mai bună opţiune pentru acest post"

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul Cosmin Contra şi-a anunţat demisia după înfrângerea dură suferită de reprezentativa României, scor 0-5, în deplasarea din Spania, iar acum oficialii FRF sunt în căutarea omului potrivit pentru preluarea echipei naţionale.

Echipa Telekom Sport a sărit în ajutorul federalilor şi a încercat să analizeze toate detaliile, astfel încât FRF să ia cea mai bună decizie în privinţa noului selecţioner. Cu ajutorul lui Marius Bilaşco şi al lui Emil Grădinescu, Gheorghe Hagi, Dan Petrescu, Mirel Rădoi, Marius Şumudică şi Mircea Lucescu au fost evaluaţi cu mare atenţie.

Până la urmă, concluzia echipei Telekom Sport a fost că Mircea Lucescu este omul potrivit pentru a prelua naţionala de la Cosmin Contra şi pentru a duce România la Campionatul European din 2020.

Spania - România 5-0. FRF caută selecţioner, după plecarea lui Contra

Spania a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 5-0 (4-0), reprezentativa României, în ultima etapă a Grupei F a preliminariilor Campionatului European din 2020. Jucătorii români nu au mai pierdut la acest scor de la meciul cu Serbia, din martie 2010. Tricolorii au ratat calificarea din preliminarii la turneul final, la care Bucureştiul găzduieşte patru meciuri, încă de etapa trecută, când au pierdut, acasă, scor 0-2, cu Suedia. Naţionala României se mai poate califica la Euro-2020 dacă, în martie, va câştiga play-off-ul din Liga Naţiunilor.

Citeşte şi: CAMPIONATUL MONDIAL DE HANDBAL 2019. România este LIVE la Telekom Sport. Aici ai clasamentul, programul şi rezultatele din grupa noastră

Clasamentul final al Grupei F este următorul: Spania, 26 de puncte, Suedia, 21 de puncte, Norvegia, 17 puncte, România, 14 puncte, Insulele Feroe, trei puncte, Malta, trei puncte.

Tragerea al sorţi a play-off-ului pentru Liga Naţiunilor va avea loc, vineri, de la ora 13.00, la Nyon.

România va juca semifinala, în deplasare, împotriva Islandei sau Scoţiei. Dacă tricolorii joacă semifinala cu Scoţia, finala o vor disputa cu câştigătoarea din Norvegia-Serbia.

Dacă România va juca semifinala cu Islanda, adversara din finală va fi stabilită din mai multe echipe.

Tot vineri, România va afla, prin tragere la sorţi, dacă va găzdui finala, în cazul calificării din semifinală.

Afla mai multe despre: contraromania 

viewscnt
Articole similare