Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Avertisment dinspre echipa naţională pentru Ionuţ Radu: "Trebuie să îşi păstreze calmul"

EXCLUSIV | Avertisment dinspre echipa naţională pentru Ionuţ Radu: "Trebuie să îşi păstreze calmul"
Comentarii

Ionuţ Radu (22 de ani) a pierdut postul de titular la Genoa odată cu venirea lui Mattia Perin de la Juventus, iar directorul tehnic al Federaţiei Române de Fotbal i-a transmis un mesaj tânărului goalkeeper.

Mihai Stoichiţă a comparat situaţia lui Ionuţ Radu cu cea a lui Tătăruşanu. Diferenţa între cei doi este că atunci când Radu juca la Genoa, iar Tătăruşanu era rezervă la Lyon, cel din urmă a fost titular în poarta echipei naţionalei, iar Radu nu a fost nici măcar chemat la lot, fiind preferaţi Florin Niţă şi Silviu Lung jr. 

"Paradoxal, ce i se întâmplă lui Tătăruşanu i se întâmplă şi lui Ionuţ Radu acum. Sper că e o situaţie pasageră, pentru că în fotbal sunt astfel de momente, în care trebuie să fii tare, să îţi păstrezi în continuare echilibrul, să nu te afecteze foarte mult, să te ambiţioneze treaba asta şi să demonstrezi prin ceea ce ştii să faci că poţi oricând să revii acolo unde ai fost înainte", a spus Stoichiţă, în exclusivitate pentru Telekom Sport. 

Avertisment dinspre echipa naţională pentru Ionuţ Radu: "Trebuie să îşi păstreze calmul" 

Directorul tehnic al FRF i-a transmis şi un mesaj lui Radu, care a apărat poarta "grifonului" genovez de 17 ori în acest sezon, primind 33 de goluri: "Problema la el nu e aceea că nu apără, el trebuie să îşi păstreze calmul şi să nu intre în jocul unora sau altora care pot să îl influenţeze negativ".

În vară, Ionuţ Radu ar trebui să se întoarcă la Inter Milano, însă şi acolo va avea o misiune dificilă, din moment ce poarta echipei lombarde este apărată de Samir Handanovic, unul dintre cei mai buni portari din ultimele sezoane, din Serie A. 

Afla mai multe despre: ionut raduechipa nationala 

viewscnt
Articole similare