Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Avertisment pentru Dan Nistor după transferul la U Craiova: "Să ne gândim că acolo este şi el". Noul antrenor are viaţă grea

EXCLUSIV | Avertisment pentru Dan Nistor după transferul la U Craiova: "Să ne gândim că acolo este şi el". Noul antrenor are viaţă grea

Superliga

Comentarii

Secundul naţionalei, Nicolae Dică, a comentat marea trădare a iernii în fotbalul românesc. Dan Nistor a părăsit-o pe Dinamo cu destinaţia U Craiova, în schimbul a aproximativ 275.000 de euro.

Dan Nistor la U Craiova

Noul secund al naţionalei României speră într-o formă bună a lui Dan Nistor la U Craiova, pentru a ajuta şi reprezentativa României în posibilele două meciuri de calificare la EURO 2020. 

Totuşi, ex-mijlocaşul dinamovist va trebui să se impună la U Craiova sub comanda noului antrenor, care va fi nevoit să gestioneze o linie de mijloc cu Alexandru Cicâldău, Dan Nistor, Alexandru Mateiu, Kamer Qaka şi Antoni Ivanov. 

Astfel, Nicolae Dică a susţinut că sistemul potrivit pentru ca niciun fotbalist important să nu fie "sacrificat" ar fi 4-3-3: "Eu cred că orice echipă din România, care vrea să se lupte pentru câştigarea campionatului, ar avea nevoie de un jucător ca Nistor. Acum depinde, antrenorul care va fi la Craiova, în ce sistem va juca. Pentru că trebuie să ne gândim că acolo mai este şi Cicâldău, care este un mijlocaş tot de genul lui Nistor. Dacă antrenorul care va veni la Craiova va juca un 4-3-3, cu Nistor şi Cicâldău ofensivi, dreapta, stânga, cred că U Craiova va fi o echipă puternică, mai ales pe faza ofensivă.

Pentru mine, care sunt acum la echipa naţională, mi-aş dori ca Nistor să meargă la Craiova, să aibă evoluţii bune şi să reuşească să se impună cât mai repede şi să aibă o voce în vestiar şi în teren la fel cum a avut la Dinamo. Nu îi va fi uşor, pentru că pretenţiile sunt mari la Craiova în acest moment", a declarat Nicolae Dică în cadrul emisiunii Sport Report. 

 

Afla mai multe despre: nicolae dicau craiovadan nistordan nistor u craiovadinamo 

viewscnt
Articole similare