Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Avertisment pentru Olimpiu Moruţan! Derapaj după ce Gigi Becali l-a criticat: "Îl plesneşti. Nu mai face a doua oară"

EXCLUSIV | Avertisment pentru Olimpiu Moruţan! Derapaj după ce Gigi Becali l-a criticat: "Îl plesneşti. Nu mai face a doua oară"

Superliga

Comentarii

Finanţatorul lui FC Botoşani, Valeriu Iftime, i-a dat un sfat finanţatorului FCSB, Gigi Becali. Deşi ţine la Olimpiu Moruţan şi crede în calităţile sale, Iftime crede că cei de la FCSB ar trebui să se impună în faţa fotbalistului de 20 de ani.

Olimpiu Moruţan a fost unul dintre cei mai criticaţi fotbalişti de la FCSB, în ultima perioadă. Gigi Becali a considerat că mijlocaşul nu s-a ridicat la nivelul pretenţiilor sale. 

Sfatul pentru cei de la FCSB a venit din partea lui Valeriu Iftime: "Dacă din trei driblinguri îi ies două, îl plesneşti. E clar că nu mai face a doua oară. Şi nu mai încearcă. El este inventiv, trebuie să încerce, iar, dacă nu încearcă, nu îşi măsoară abilităţile", a declarat Valeriu Iftime pentru Telekom Sport. 

  • În acest sezon, Moruţan a jucat 18 meciuri în Liga 1 şi 3 în Cupa României.

Gigi Becali, restant faţă de Valeriu Iftime. FCSB nu a achitat toţi banii pentru transferul lui Olimpiu Moruţan

La aproape doi ani de când şi-a asigurat semnătura lui Olimpiu Moruţan, între FCSB şi FC Botoşani încă mai există restanţe financiare de pe urma transferului mijlocaşului de 20 de ani. În exclusivitate pentru Telekom Sport, Valeriu Iftime a lămurit exact clauza care încă îl face restant pe Gigi Becali.

Omul de afaceri din Moldova îşi aşteaptă, în continuare, banii de pe urma apariţiior lui Olimpiu Moruţan la FCSB. Conform contractului, Gigi Becali are de plătit anumite bonusuri, în funcţie de meciurile jucate de mijlocaş în Liga 1, cupele europene şi pentru naţională: “E un subiect mai complicat aici. Banii pe Moruţan mi i-a dat, dar există o clauză suplimentară: dacă joacă 10 meciuri în Liga 1, plăteşte o sută de mii de euro, o altă sumă dacă joacă la echipa naţională a României, la fel si dacă joacă în cupele europene. Când am făcut transferul am pus o sumă fixă şi o sumă variabilă în funcţie de performanţele pe care le va avea Olimpiu Moruţan. Cum el a jucat 10 meciuri în Liga 1 şi automat erau o sută de mii de euro de plată. Din acea sumă a plătit 15 mii de euro”, a declarat patronul lui FC Botoşani, Valeriu Iftime, pentru Telekom Sport, pe finalul lunii martie.

 

Afla mai multe despre: olimpiu morutanfcsbgigi becalivaleriu iftime 

viewscnt
Articole similare