Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Avertismentul lui Pleşca pentru granzii Ligii I: "Să nu uităm că e o echipă acolo care poate produce marea surpriză la titlu"

EXCLUSIV | Avertismentul lui Pleşca pentru granzii Ligii I: "Să nu uităm că e o echipă acolo care poate produce marea surpriză la titlu"
Comentarii

CFR Cluj şi Gaz Metan se vor întâlni într-un meci amical, joi, de la ora 16:00. Aceasta va fi prima întâlnire a jucătorilor medieşeni cu fostul lor antrenor, Edward Iordănescu.

Aflat acum la CFR Cluj, Edward Iordănescu a pregătit-o pe Gaz Metan Mediaş între ianuarie 2019 şi iunie 2020. Astfel, Răzvan Pleşca aşteaptă reîntâlnirea cu fostul său antrenor, joi, în amicalul dintre cele două echipe din Ardeal.

"La acest amical va fi o plăcere să îl revedem pe domnul Edi Iordănescu. A făcut o treabă extraordinară aici la Mediaş. A fost iubit de toată lumea din oraş şi mai ales de noi, de jucători, avem foarte multe amintiri împreună.

În momentul de faţă, CFR nu mai este favorită clară aşa cum era în anii trecuţi. Acum sunt 3 echipe care se bat cu şanse egale la titlu. Plus că mai este şi Sepsi acolo pe care eu o văd în stare să producă o mare surpriză. Momentan, sunt implicaţi în lupta pentru titlu pentru că sunt la 6 puncte de primul loc" , a spus Răzvan Pleşca la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: gaz metan 

viewscnt
Articole similare