Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Avertismentul lui Popescu: "E ciudat, dar acesta este nivelul nostru!". Cum vede naţionala cu Mirel Rădoi selecţioner

EXCLUSIV | Avertismentul lui Popescu: "E ciudat, dar acesta este nivelul nostru!". Cum vede naţionala cu Mirel Rădoi selecţioner

Echipa națională

Comentarii

În 2020, naţionala o ia şi ea de la capăt. Cu antrenor nou, dar cu aceleaşi ambiţii de a se califica la Campionatul European de anul următor.

Naţionala României a primit o nouă şansă datorită Ligii Naţiunilor, unde va evolua în play-off-ul de calificare la Euro 2020. Semifinala barajului pentru turneul final se joacă pe 26 martie, în Islanda.

"Acum, ne facem un restart, venim din nou la linia de start şi zicem cu Mirel înainte. Eu sper să fie inspirat Mirel, de corectitudine vizavi de selecţie nu ne punem problema pentru că îl ştiu pe Mirel şi este un tip foarte corect, serios, un fost mare jucător de echipă naţională, deci sunt convins că dacă va face greşeli vizavi de selecţie le va face pentru că e om şi cu toţii greşim. Eu am mare încredere în el că îi va aduce pe toţi cei care vor merita şi care vor fi în formă" , a declarat Gheorghe Popescu pentru Telekom Sport.

Adversara tricolorilor din martie, Islanda, este cu două locuri sub naţionala pregătită de Mirel Rădoi în clasamentul FIFA. 

"Din păcate, trebuie să ne fie teamă de orice adversar pentru că nu suntem la un nivel astfel încât să putem să pornim ca favoriţi contra unei echipe ca Islanda. Este ciudat ce spun, dar acesta este nivelul. Nu cred că jucând la ei acasă suntem favoriţi.

Din contră. Dar cred în egală măsură că avem calitate suficientă ca să putem trece de Islanda. E nevoie de inspiraţie, de atitudine, de formă sportivă pe care eu sper să o avem la ora meciului cu Islanda ducând după aceea finala contra Ungariei sau Bulgariei, din păcate, din nou în deplasare" , a continuat Popescu.

Afla mai multe despre: popescuromaniaechipa nationala 

viewscnt
Articole similare