Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | B.D. la munte şi-n Ştefan cel Mare. Cine sunt oamenii care nu îl vor pe Prunea la Dinamo şi cum s-a decis instalarea lui Rednic

EXCLUSIV | B.D. la munte şi-n Ştefan cel Mare. Cine sunt oamenii care nu îl vor pe Prunea la Dinamo şi cum s-a decis instalarea lui Rednic
Comentarii

Situaţia tensionată de la Dinamo nu s-a rezolvat nici după venirea lui Mircea Rednic. Demiterea rapidă a lui Niculescu, rezultatele proaste şi ratarea aducerii lui Florin Prunea în cadrul clubului i-au făcut pe fanii ”câinilor” să-şi piardă răbdarea. Telekom Sport a aflat ce se întâmplă la echipa din Ştefan cel Mare, cine e ”B.D.” (n.r. Brigada Diverse) şi cum a fost convins Negoiţă să-l aducă pe Rednic.

Secretarul general Bogdan Bălănescu şi preşedintele Alexandru David sunt numiţi ”B.D.” de jucătorii de la Dinamo, aluzie la celebra serie ”Brigada Diverse”. Cei doi conducători sunt oamenii care nu s-au înţeles cu Florin Prunea pentru sosirea fostului portar în organigrama ”câinilor” şi au decis demiterea lui Niculescu şi instalarea lui Mircea Rednic.

Ionuţ Negoiţă a încercat să acopere plecarea lui Ionel Dănciulescu prin aducerea lui Florin Prunea în funcţia de director general. Fostul internaţional şi-a dat acordul, apoi a mers să discute cu Bălănescu şi David toate detaliile despre contract şi atribuţiile sale în cadrul clubului.

Negocierile s-au purtat în perioada în care Claudiu Niculescu era antrenor, iar Prunea a cerut ca în fişa postului pe care urma să-l ocupe să apară reprezentarea clubului în relaţia cu Liga şi Federaţia, să poată propună antrenorul şi să decidă, împreună cu tehnicianul, jucătorii care vor fi transferaţi. Mai mult, Prunea voia să aibă în monitorizare directă centrul de copii şi juniori din Ştefan cel Mare. Erau sarcinile de care se ocupă exclusiv Bălănescu şi David.

Cei doi conducători au venit atunci cu ”planul B” şi i-au propus lui Negoiţă o altă variantă. ”Rednic e liber, hai să-l aducem pe el. Ne costă mai puţin decât cuplul Niculescu - Prunea. Şi cei mai mulţi bani la Dinamo i-am făcut cu jucătorii aduşi de el, în mandatul trecut. Putem să câştigăm mult mai mult din această mutare”.

Chiar dacă era în conflict deschis cu Rednic, Negoiţă a fost de acord să-l aducă. A refuzat totuşi să se vadă cu Rednic.

Afla mai multe despre: negoitadinamobalanescudavid,  

viewscnt
Articole similare