Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Balaj luat în colimator de Porumboiu: "Se comportă ca o mironosiţă sperând la un post de observator UEFA şi nu vrea să-i supere pe ăia!"

EXCLUSIV | Balaj luat în colimator de Porumboiu: "Se comportă ca o mironosiţă sperând la un post de observator UEFA şi nu vrea să-i supere pe ăia!"
Comentarii

Fostul arbitru internaţional, Adrian Porumboiu, a criticat în exclusivitate pentru Telekom Sport, prestaţia arbitrului englez Michael Oliver la meciul cu Real Madrid, după ce centralul a acordat un penalti pentru madrileni în minutul 90+3, fază la care l-a eliminat pe goalkeeper-ul italian, Gianluigi Buffon.

"Vă promit în mod solemn că nu o să mai zic nimic despre arbitrii români niciodată! La astfel de meciuri să vezi gafe aşa de mari... La un asemenea meci să dai un penalty care nu e clar... La nivelul ăsta trebuie să fie clar ca lumina zilei. Uitaţi-vă cum cade. Nu se dă niciodată penalty la o asemenea fază. Nici nu este, nici nu ştiu dacă îl atinge. Atacantul plonjează înainte de a întinde piciorul fundaşul celor de la Juventus. Nu se poate... Nu cred că la un asemenea nivel să vezi asemenea arbitri. S-a mai dus un mit despre arbitrii englezi, că lasă jocul liber şi că doar atunci când sunt faulturi evidente fluieră", a declarat Porumboiu în exclusivitate la Telekom Sport.

În schimb, Cristi Balaj, a susţinut că a fost penalty lucru care l-a scos din minţi pe Porumboiu: "Nu vreau să am o polemică cu Balaj. Dacă vedeai o mână pe jucător atunci era vorba de neglijenţă. Sunt nişte clişee care se poartă că nu ai voie să critici că vor auzi şefii de la UEFA că un arbitru care ar dori să fie pe lista observatorilor UEFA şi-a permis să critice un arbitru. Poate spune că a venit un bivol şi nu a văzut! Să spună ce este regulamentar, nu să facă pe mironosiţul! Să spună adevărul".

Formaţia Real Madrid s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor, deşi a fost învinsă, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, de Juventus Torino, în manşa secundă a sferturilor competiţiei. Italienii au condus cu 3-0, astfel că ar fi putut să răstoarne situaţia din tur, când au pierdut cu 0-3.

Afla mai multe despre: porumboiureal madridjuventusarbitrajproblemegreseli 

viewscnt
Articole similare