Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Barajul pentru Liga 1 s-ar putea juca într-o singură manşă! FRF a discutat deja cu cluburile din Liga 2

EXCLUSIV | Barajul pentru Liga 1 s-ar putea juca într-o singură manşă! FRF a discutat deja cu cluburile din Liga 2

Liga 2

Comentarii

Intrat în direct la emisiunea Sport Report de la Telekom Sport, Răzvan Burleanu (35 de ani), preşedintele FRF, a anunţat că barajul de promovare/menţinere în Liga 1 s-ar putea disputa într-o singură manşă. Până acum, toate partidele de baraj s-au disputat în dublă manşă, pe terenul fiecăreia dintre echipe.

Pandemia de COVID-19 a împins la limită calendrul fotbalistul al acestui an, iar FRF ar putea decide ca barajul de promovare/menţinere în Liga 1 ar putea fi disputat într-o singură manşă. Burleanu a spus, în direct la Telekom Sport, că a discutat deja cu cluburile din Liga 2 şi pare că această variantă va fi adoptată.

"Pare mai degrabă să se îndrepte către această direcţie, de a fi disputat într-o singură manşă. Ne-am consultat deja cu cluburile de Liga a II-a. Obiectivul este ca finalul acestui sezon competiţional să se apropie cât mai mult posibil de debutul următorului sezon competiţional, astfel încât să avem o pauză cât mai scurtă, de 10-12 zile", a spus Răzvan Burleanu, la Telekom Sport.

Până acum, din toate barajele disputate, echipele care luptau pentru menţinerea în Liga 1 au avut câştig de cauză în detrimentul celor care încercau să promoveze. FC Voluntari de două ori, ACS Poli Timişoara şi FC Hermannstadt au câştigat barajele cu UTA, U Cluj şi Chindia Târgovişte.

Afla mai multe despre: barajliga 2liga 1mentinerepromovarebaraj promovarerazvan burleanu 

viewscnt
Articole similare