Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Barajul dintre Islanda şi România s-ar putea amâna din nou! Ce variante are UEFA acum

EXCLUSIV | Barajul dintre Islanda şi România s-ar putea amâna din nou! Ce variante are UEFA acumgalerie foto

Echipa națională

Comentarii

Sursele Telekom Sport susţin că barajul dintre Islanda şi România ar putea fi din nou amânat.

Criza provocată de pandemia de coronavirus poate da peste cap şi mai rău planurile echipei naţionale de fotbal a României. Sursele Telekom Sport au aflat că există riscul real ca barajul pentru Euro 2021 dintre Islanda şi România să fie din nou amânat.  UEFA pune presiune pe ţările afectate de Coronavirus şi pregăteşte o serie de măsuri. Campionatele trebuie decise pe teren la finalul sezonului, altfel va fi foarte greu ca viitoarea ediţie a Cupelor Europene să se mai dispute. Mai exact, există riscul real ca ţările să nu-şi poată înscrie echipele în Cupele Europene, au aflat sursele Telekom Sport.

Barajul Islanda - România amânat din nou, pentru septembrie?

În aceste condiţii, chiar şi barajul dintre Islanda şi România este din nou pus sub semnul întrebării. Partida ar putea fi din nou amânată pentru "fereastra" din luna septembrie.

FIFA îşi doreşte ca barajele să se joace în luna august pentru a nu se suprapune cu meciurile din Liga Naţiunilor. Conducătorii fotbalului european vor avea în cursul zilei de miercuri, o nouă videoconferinţă, în care se vor stabili următoarele direcţii.

Pandemia noului coronavirus a ucis peste 25.000 de persoane în Europa, potrivit unui bilanţ întocmit din surse oficiale luni, la ora locală 13.30 de AFP. Europa este continentul cel mai dur afectat de pandemia de covid-19, cu 25.037 decese la 399.381 de cazuri. Italia - cu 10.779 de decese - şi Spania - 7.340 de decese - sunt cele două ţări cele mai afectate din lume - însumând aproape trei sferturi din decesele din Europa.

Cele mai importante campionate din lume, începând cu Spania, şi continuând cu Anglia, Italia, Germania sau Franţa sunt în acest moment întrerupte, iar data la care se vor relua este în continuare una incertă. Situaţia este similară şi în cazul Ligii 1. Conform Reuters, campionatul naţional din Belarus este singurul aflat în desfăşurare în acest moment în Europa, deşi noul Coronavirus a lovit şi în această ţară.

Reprezentativa României va întâlni Islanda, în deplasare, în semifinala play-off-ului. În cazul unui succes, tricolorii vor juca pentru locul la EURO, tot pe teren străin, în faţa Bulgariei sau Ungariei.

Afla mai multe despre: echipa naţionalăislanda-românia 

viewscnt
Articole similare