Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Basarab Panduru a analizat cele două finaliste din Champions League: „Guardiola dacă nu voia pe cineva în finală, nu o voia pe Chelsea!”

EXCLUSIV Basarab Panduru a analizat cele două finaliste din Champions League: „Guardiola dacă nu voia pe cineva în finală, nu o voia pe Chelsea!”
Comentarii

Manchester City şi Chelsea vor disputa acum seara de la ora 22 Finala Champions League. Meciul va fi în direct pe Telekom Sport şi telekomsport.ro.

Basarab Panduru, expertul Telekom Sport, a prefaţat duelul dintre cele două finaliste în direct.

Ce a spus Panduru despre Chelsea:

„Vine Tuchel, se schimbă multe. Are vreo 14 meciuri în care nu pierde. A adus un joc diferit de Lampard, un antrenor care voia să arate că ştie să joace fotbal. Tuchel a venit să închidă, dar el are o problemă. O singură dată a reuşit să întoarcă atunci când este condus. De ce este o mare problemă? Pentru că atunci când cineva dă gol, echipa nu mai ştie ce trebuie să joace.

Chelsea este construită prin viteza celor trei jucători din faţă, cu doi închizători care ştiu fotbal, dar care te sperie când te uiţi că nu au niciun gol marcat. Apoi, te uiţi la golaveraj, unde au al doilea cel mai slab atac după Arsenal din primele nouă! Cred însă că Guardiola dacă nu voia pe cineva în finală, nu o voia pe Chelsea. Pentru că Chelsea este singura echipă care nu are probleme dacă nu are mingea”

Ce a spus Panduru despre Manchester City:

„Cel mai scump lot din toate timpurile: 1 miliard de euro! Vine, poate cel mai mare antrenor din toate timpurile, Guardiola, şi reuşeşte să ducă echipa în semifinală şi, automat, în finală. Cu mult noroc după părerea mea, pentru că atât Gladbach şi Dortmund erau slabe la acel moment. Provocarea mare a fost meciul cu PSG, pe care l-au dominat. A fost o calificare în finală meritată.

City este diferită de anul trecut. Au marcat mai puţine goluri ca anul trecut în condiţiile în care cei mai buni jucători ofensivi ai lor au marcat 40 de goluri acum, de două ori mai puţine ca anul trecut. Nu mai vorbit de o echipă neapărat de atac, ci mai degrabă o echipă în care tot jocul e făcut pe De Bruyne, cel care îţi dă mingea unde vrea, la orice oră”

Cel mai important meci din fotbal, la nivel de club, se va disputa între două echipe engleze, pentru a doua oară în ultimii trei ani şi pentru a treia oară în istorie.

Afla mai multe despre: champions leaguebasarab panduruchelseamanchester city 

viewscnt
Articole similare