Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Basarab Panduru a analizat jocul lui Darius Olaru + Ce spune despre creşterea lui Octavian Popescu: „Nu credeam niciodată”

EXCLUSIV | Basarab Panduru a analizat jocul lui Darius Olaru + Ce spune despre creşterea lui Octavian Popescu: „Nu credeam niciodată”

Superliga

Comentarii

Basarab Panduru a analizat jocul prestat de doi jucători importanţi din lotul lui FCSB: Darius Olaru (23 de ani) şi Octavian Popescu (18 ani).

Olaru a obţinut azi două lovituri de la 11m prin care şi-a ajutat echipa. FCSB a învins-o pe FC Botoşani cu scorul de 3-1.

„Oscilant, dar înspre bine. E prezent în mai toate fazele periculoase ale echipei. Are un altfel de stil, nu cred că Moruţan şi Olaru se pot compara. Nu cred că trebuie făcută această comparaţie, sunt jucători total diferiţi. Moruţan e foarte tehnic, Olaru ştie un singur lucru: când are mingea la picior se duce spre poartă. E foarte periculos, un jucător foarte important pentru FCSB”, a declarat Panduru, în direct la Telekom Sport, când a fost întrebat de Darius Olaru. 

„Omul şi-a revenit, începe să dea goluri”

Şi Octavian Popescu s-a remarcat în meciul cu Botoşani, unde a înscris un gol şi a avut ocazii foarte mari.

„Poate Octavian Popescu nu juca bine la un moment dat, dar l-ai lăsat în continuare. Au făcut oare bine? Până la urmă, poate că da! Omul şi-a revenit, îmi place că începe să dea şi goluri. A jucat, şi-a revenit şi iată că este din nou periculos. La FCSB este foarte important ca cei care sunt în vizorul echipelor din străinătate să joace meci de meci. Eu nu credeam niciodată spre exemplu că Man pleacă pe 10-12 milioane şi uite că a plecat”, a mărturisit Panduru. 

  • 9 victorii şi o remiză are FCSB în cele 10 deplasări de la Botoşani

Afla mai multe despre: fcsbdarius olaruoctavian popescu 

viewscnt
Articole similare