Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Basarab Panduru a evidenţiat detaliul cu care Mircea Rednic a surprins-o pe FCSB: "Ce face, se ia la bătaie sau joacă deştept?"

EXCLUSIV | Basarab Panduru a evidenţiat detaliul cu care Mircea Rednic a surprins-o pe FCSB: "Ce face, se ia la bătaie sau joacă deştept?"

FCSB

Comentarii

Basarab Panduru (50 de ani), expertul Telekom Sport, a analizat meciul Viitorul - FCSB 2-2 în studio la emisiunea Minutul 91.

Panduru a evidenţiat detaliul cu care Mircea Rednic a reuşit să o încurce pe FCSB şi a spus că se aştepta, înainte de startul partidei, ca FCSB să câştige contra Viitorului. "Pandi" consideră că "Puriul" a jucat partida cu cap. Expertul Telekom Sport a remarcat şi forcingul de final al echipei lui Toni Petrea, fără rezultat pe tabelă.

"Înainte de meci mă aşteptam la victoria FCSB-ului. Văzând echipele, mă gândea ce face Mircea Rednic? Se ia la bătaie sau joacă cu cap? Şi aşa a şi făcut. Nu i-a mai lăsat pe Ely şi Măţan sus lângă Luckassen pe faţă de apărare. I-a adus la mijloc, a fost un 4-1-4-1. Măţan scoate un penalty, iar Viitorul conduce cu 1-0. La autogol lui Dussaut m-am gândit că victoria va fi a FCSB-ului. După golul de 2-2 a părut că FCSB vine şi vrea să câştige meciul, dar n-a mai putut face nimic pe final", a spus Basarab Panduru, la Telekom Sport.

Viitorul - FCSB 2-2, în Liga 1

FCSB a terminat la egalitate, scor 2-2 (0-1), meciul disputat, marţi, în deplasare, cu FC Viitorul, în etapa a XVII-a a Ligii I.

Au marcat: C. Matei '18 (p), Ely Fernandes '73 / Tănase '56 (p), Dussault '71 (a)

1-0, min. 18: Iulian Cristea l-a faultat pe Măţan, în careu, iar Kovacs a dictat penalti. Cosmin Matei a marcat din lovitură de la 11 metri;

1-1, min. 56: Octavian Popescu a fost faultat în careu de Mladen. Florin Tănase a executat penaltiul şi a marcat;

1-2, min. 71: Ovidiu Popescu a centrat de pe dreapta şi Dussault a trimis balonul cu pieptul în propria poartă;

2-2. min. 73: Ely Fernades a marcat cu un şut din marginea careului mare, balonul fiind deviat de Miron.

Au evoluat următoarele echipe:

Viitorul: Cojocaru - Dussaut, Mladen, Dobrosavlevici, Boboc - C. Matei (Babunski '73), Artean, Ciobanu (R. Benzar '79) - Ely Fernandes, Luckassen (Pitu '85), Măţan (G. Ganea '69). Antrenor Mircea Rednic;

FCSB: Vlad - Ovidiu Popescu (Creţu '74), Cristea, Miron, Radunovici - Olaru (Buziuc '46), Şut (Vînă '69), Octavian Popescu (Perianu '69) - Man, Fl. Coman, Fl. Tănase. Antrenor Anton Petrea.

Afla mai multe despre: basarab pandurufcsbviitorulliga 1exclusiv 

viewscnt
Articole similare