Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Basarab Panduru a găsit încă o ”perlă” în Liga 1 şi i-a pus deja o poreclă: ”'Ghepardul' îl bate pe Usain Bolt pe anumite porţiuni”

EXCLUSIV | Basarab Panduru a găsit încă o ”perlă” în Liga 1 şi i-a pus deja o poreclă: ”'Ghepardul' îl bate pe Usain Bolt pe anumite porţiuni”

Superliga

Comentarii

Basarab Panduru a identificat o nouă ”perlă” în fotbalul românesc, la Craiova, dar nu-şi explică motivul pentru care Marinos Ouzounidis nu-l foloseşte mai des. Panduru i-a găsit şi o poreclă lui Vlădoiu, ”Ghepardul”, datorită vitezei pe care o are.

Basarab Panduru s-a declarat impresionat de un jucător de la Craiova, pe care-l consideră o adevărată ”perlă”. Fostul mare mijlocaş român spune despre Ştefan Vlădoiu, fundaş dreapta la Craiova, că ar trebui jucat mai des. Jucătorul de 22 de ani impresionează mai ales prin viteză şi este printre cei mai rapizi din Liga 1.

Ştefan Vlădoiu, ”perla” identificată de Basarab Panduru: ”De ce îl ţii pe Ghepard în cuşcă?”

Ştefan Vlădoiu este unul dintre cei mai interesanţi tineri din Liga 1. În vârstă de 22 de ani, Vlădoiu este fundaş dreapta şi una dintre calităţile sale este viteza incredibilă. La derby-ul cu FCSB, Vlădoiu a atins 36,69 kilometri/oră.

Însă Ştefan Vlădoiu a fost ultima oară integralist în derby-ul cu FCSB, scor 0-0, pe 4 aprilie, în urmă cu 5 etape. De atunci, fie a fost titular şi a fost schimbat în repriza a doua, fie a intrat în partea a doua a meciului.

Basarab Panduru este de părere că Marinos Ouzounidis are în curte o ”perlă” pe care nu o exploatează la adevărata valoare. Analistul Telekom Sport susţine că Vlădoiu ar trebui folosit mult mai des, deoarece ar da viteză flancului drept al Universităţii Craiova. Panduru i-a găsit şi o poreclă, ”Ghepardul”.

”Deci îl ai pe partea dreaptă pe ”Ghepardul”, pe Vlădoiu. Care aleargă, potrivit datelor, cu o viteză de 36-37 de km la oră. Adică pe anumite porţiuni, pe suta de metri îl bate şi pe Usain Bolt.

Măi, dacă e aşa de adevărat, un jucător tânăr, cu viteza asta, îl ţii pe ”Ghepard” numai în cuşcă de câteva meciuri şi îi dai drumul numai prin minutul 70 şi, când îl bagi, îl bagiu extremă dreapta”, a comentat Basarab Panduru la Telekom Sport.

Ştefan Vlădoiu este internaţional român de tineret şi în acest sezon a avut 28 de prezenţe pentru Universitatea Craiova, în care a adunat 1.820 de minute. În medie, a jucat 65 de minute pe meci. Cota lui Ştefan Vlădoiu este în creştere şi transfermarkt.com estimează acum că fotbalistul de 22 de ani valorează 800.000 de euro.

Afla mai multe despre: basarab panduru 

viewscnt
Articole similare