Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Basarab Panduru a izbucnit la adresa candidatei la titlu: "De ce nu i-ai dat un telefon? Tu! Mă întreb de ce s-a ajuns în situaţia asta"

EXCLUSIV | Basarab Panduru a izbucnit la adresa candidatei la titlu: "De ce nu i-ai dat un telefon? Tu! Mă întreb de ce s-a ajuns în situaţia asta"

Superliga

Comentarii

Expertul Telekom Sport, Basarab Panduru, are semne de întrebare în privinţa relaţiei pe care portarul lui U Craiova, Mirko Pigliacelli, o are cu conducerea şi noul staff tehnic.

Situaţie ciudată pentru Mirko Pigliacelli la U Craiova

Italianul a stat în izolare în Italia şi România, dar primirea de care a avut partea nu a fost cea aşteptată. După 45 de zile, portarul pedepsit de Victor Piţurcă, pe finalul anului trecut, a susţinut că a ţinut legătura doar cu doi colegi. 

Basarab Panduru nu înţelege atitudinea lui U Craiova: "Nu pare că e cea mai normală situaţie, că-ţi aduc ei doar de mâncare. Să nu vorbească nimeni cu tine pare ciudat, mai ales că e şi antrenorul acolo cu tine, în acelaşi hotel. Mă întreb de ce s-a ajuns în situaţia asta şi atâtea zile să nu vorbească antrenorul cu tine. De ce în 14 zile nu i-ai dat un telefon? Tu! Antrenorul lui", a declarat Basarab Panduru, în cadrul emisiunii Sport Center.  

Pigliacelli nu a vorbit nici măcar cu Bergodi, noul antrenor de la U Craiova

Goalkeeper-ul italian a dezvăluit că nici cu noul antrenor de la U Craiova, Cristiano Bergodi, nu a apucat să vorbească, deşi compatriotul său a fost izolat în acelaşi hotel. "Ştiu că este aici, dar nu am vorbit, nu l-am văzut deloc".

Pigliacelli a infirmat, apoi, zvonurile că nu vrea să continue la U Craiova. "Eu nu am spus  nimic, asta este vorba de la voi. Eu nu am spus asta", a încheiat italianul.

 

Afla mai multe despre: basarab pandurumirko pigliacelliu craiova 

viewscnt
Articole similare